DE GROTE ASIEL GEKTE VAN EUROPA!

The great asylum Madness of Europe!

Onderzoek ingesteld tegen Salvini: “Dat is een schande”

De Italiaanse justitie is een onderzoek gestart tegen de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini (foto), wegen vrijheidsberoving, illegale arrestatie en machtsmisbruik. De beschuldigingen houden verband met de “vluchtelingen” op het “reddingsschip Diciotti”.

Vrijheidsberoving? Illegale arrestatie? Matteo Salvini weigerde de vermeende “vluchtelingen” de binnenkomst, die stond het echter vrij om te beslissen om op elk gewenst moment terug te keren naar waar ze eigenlijk vandaan komen. Deze gelukszoekers stappen vrijwillig in een boot/notendop en weten dat ze gered worden en met behulp van de NGO-schepen naar de Europese kusten gebracht worden. Zo dwingen ze hun opname en deelname aan de sociale stelsels af. Heeft tot nu toe steeds goed gefunctioneerd, nu zet Matteo Salvini uit en maakt hier een eind aan en de linksen janken van woede.

“Focus-Online” bericht:

Justitie in Italië is volgens mediaberichten een onderzoeksprocedure tegen de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini gestart. In verband met de op de boot “Diciotti” vastgehouden vluchtelingen zou tegen Salvini een onderzoek worden ingesteld wegens “vrijheidsberoving, illegale arrestatie en machtsmisbruik”, berichtten Italiaanse media gisteravond. Het onderzoek zou ook betrekking hebben op Salvini´s kantoorchef.

Salvini had scherpe kritiek op het onderzoek tegen hem: “Het is ongelooflijk in een land te leven, waarin tien dagen geleden een brug ingestort is, waarbij 43 mensen om het leven kwamen, en dat er niemand is tegen wie een onderzoek ingesteld wordt”, zei hij tijdens een optreden in het Noord-Italiaanse Pinzolo. “En ze stellen een onderzoek in tegen een minister die de grenzen van het land verdedigt. Het is een schande.” Hij zei verder tegen het applaudisserende publiek: “Jullie hebben een regering die de Italiaanse burgers tot het eind zal verdedigen. Ze kunnen mij arresteren, maar niet de wil van 60 miljoen Italianen.”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

https://ejbron.wordpress.com/2018/08/26/onderzoek-ingesteld-tegen-salvini-dat-is-een-schande/