Opnieuw gewelddadige aanval op Ceuta door ‘migranten’, zeven agenten gewond!

Asielzoekers’ gebruikten vlammenwerpers, ongebluste kalk, zuur en uitwerpselen tegen politie!

De Spaanse enclave Ceuta in Marokko is opnieuw onder de voet gelopen door massa’s Afrikaanse asielzoekers. Zeker 300 ‘migranten’ bestormden de hekken, meer dan 100 van hen slaagden er in over de zes meter hoge hekken te klimmen. Anderen konden gaten in het hekwerk klimmen en kropen daar doorheen. Er werd bij de bestorming veel geweld gebruikt waardoor tenminste zeven Guardia Civil-agenten gewond raakten. De NOS meldt dat ook elf ‘migranten’ gewond raakten.

De bestormers maakten onder andere gebruik van geïmproviseerde vlammenwerpers. Ook gooiden ze ongebluste kalk, zuur en uitwerpselen naar de politie.

Volgens NOS-correspondent Rop Zoutberg is er voor de gefrustreerde Guardia Civil weinig uitzicht op verbetering van bijvoorbeeld het chronische tekort aan personeel: “Terwijl de menigte migranten wel steeds groter en agressiever wordt. En in de Marokkaanse bossen leven nog honderden Afrikanen die allemaal naar Europa willen.”

Zoutberg liet eerder al grenswachten aan het woord die vertelden dat ze soms voor hun leven moeten vechten tegen honderden Afrikanen. “Zo eindig je met 26 agenten tegenover 600 Afrikanen die je met van alles bekogelen. Het enige dat we voor onze verdediging mogen inzetten, is onze wapenstok en een schild”, aldus de grenswachter.

https://tpo.nl/2018/08/22/opnieuw-gewelddadige-aanval-op-ceuta-door-migranten-zeven-agenten-gewond/

RP: Het wordt hoog tijd voor het verscherpen van de grenscontroles. Spanje is nu een Eldorado geworden voor Afrikaanse bootvluchtelingen! https://eunmask.wordpress.com/2018/07/26/spanje-redt-bijna-500-afrikanen-in-een-dag/