Bescherm je, verzet je, verenig je en stem op het alternatief voor de huidige politiek!

 

(Door: Angelika Barbe – Vertaling: E.J. Bron)

Beste burgers, beste patriotten, beste verzetsstrijders!

Bescherm je, verzet je, verenig je en stem op het alternatief voor de huidige politiek. Want jullie hebben de keuze en daarom zijn de kartelpartijen bang voor de mondige burgers.

Neen, we hoeven ons het cultuurgebonden geweld en de verachting van islamitische hordes mannen niet te laten welgevallen. Een vooraanstaande zwarte arts geeft te bedenken dat “er geen therapie voor ontbrekende culturele aanpassing bestaat. Consequente uitzetting is het enige dat helpt!” Overigens roept daar ook de prominente migratieonderzoeker prof. Ruud Koopmans van de Humboldt Universiteit in Berlijn toe op.

De psychiater Ralph Aschwanden zegt: “Ons strafrecht is bij afgewezen asielzoekers, die niets te verliezen hebben, ineffectief. Zelfs geldboetes worden uiteindelijk door de belastingbetaler betaald. Het enige dat helpt is consequent uitzetten van mensen die niet willen integreren.”

De sjiitische imam Saba Shibbar spreekt op YouTube onverbloemd de waarheid: “De islam moet gewelddadig verbreid worden als de mensen zich niet vrijwillig onderwerpen.”

Dat is echter het einde van de vrijheid, waarvoor we moeten vechten. “Want het WESTEN is een eiland van vrijheid in een zee van geweld” (Horkheimer).

Men moet weten dat het de ideologisch verblinde moslims, die alleen de koran, de sira en de hadith kennen, niet alleen om het verbreiden van verschrikking. Het gaat om het doden van ongelovigen. Deze eis is 25 keer in de koran te vinden.

Er vindt in de sociale media een blokkeringsgolf zonder weerga plaats!

Ongelooflijk! Er vindt een blokkeringsgolf zonder weerga in de sociale media plaats. Tegelijkertijd is een bondskanselier in Dresden bang voor het volk en verstopt zich achter enorme veiligheidswanden, die daarvoor speciaal voor het deelstaatparlement in Sachsen werden opgesteld.

Voor de waarheid wordt men in “Merkel-Duitsland” geblokkeerd. Ook al heeft de waarheid het moeilijk, er zijn altijd mensen die van haar houden en haar verbreiden.

Merkel, Rutte, Macron, Sarkozy, Juncker, enz.

Niet vergeten: dat zijn de gewetenloze volksverraders, die de democratische naties van het Westen een doorn in het oog zijn, die zich sterk maken voor het “multi-etnische experiment” in een Europese centrale staat, die de moeizaam bevochten rechtsstaat afbreken, met gestuurde media de burgers proberen te manipuleren. Als we dat niet documenteren, zullen ze alles betwisten.

Bescherm jezelf, waar je ook naartoe gaat. Want de open grenzen blijven bestaan!

lees hier het hele artikel: https://ejbron.wordpress.com/2018/08/20/bescherm-je-verzet-je-verenig-je-en-stem-op-het-alternatief-voor-de-huidige-politiek/

Lees ook: https://www.hln.be/regio/antwerpen/vlaams-belang-grijpt-terug-naar-beproefd-recept-crimigranten-buiten~a0d6b666/