Oostenrijkse minister BiZa wil voorstanders invoering islamitische Sharia criminaliseren!

Oostenrijkse minister BiZa wil voorstanders invoering islamitische Sharia criminaliseren.

RP: dit is NIET criminaliseren maar terecht tegenhouden om vernietiging van Europa te voorkomen!

De Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken Herbert Kickl heeft een voorstel op tafel gelegd om moslims en anderen die er openlijk voor pleiten om de democratische grondwet van Oostenrijk ondergeschikt te maken aan, of te vervangen door de discriminerende, onderdrukkende islamistische Sharia wetten, te criminaliseren, zodat ze kunnen worden vervolgd. Kickl, lid van de Oostenrijkse vrijheidspartij FPÖ, geeft hierbij het voorbeeld dat ieder Europees land dat zijn vrijheid, democratie en toekomst nog enigszins serieus neemt, zou moeten doen.

Oostenrijk kampt net als het grootste deel van West en Noord Europa met snel toenemende radicalisering van moslims, en een hieraan verbonden groeiende criminaliteit en onveiligheid. ‘Degenen die de Sharia boven de Oostenrijkse wetten willen stellen en ons in een theocratie willen dwingen in plaats van onze democratie, horen in een rechtbank thuis,’ vindt Kickl.

‘Islamisering moet stoppen, anders is het gedaan met ons’

Begin vorig jaar voerde FPÖ leider en huidige vicekanselier Heinz Christian Strache campagne met de belofte dat hij het islamisme in Oostenrijk wil uitbannen, omdat dit ‘tegen vrouwen is gericht, antiliberaal, en overeenkomt met een fascistisch wereldbeeld. Laten we het islamisering beleid beëindigen… anders zullen wij Oostenrijkers, wij Europeanen, aan een abrupt einde komen.’

De Oostenrijkse wetten bevatten al mogelijkheden om personen die de grondwet en democratische orde bedreigen aan te pakken, maar volgens de regering gaan die wetten nog niet ver genoeg om de snelle verspreiding van de extremistische islam, die vooral dankzij door de EU geëiste massa immigratie uit Afrika en het Midden Oosten tot stand komt, een halt toe te roepen.

RP: Oostenrijk is goed bezig; nu moeten de andere Europese landen zich hierbij aansluiten, willen ze  de TOTALE  vernietiging van Europa tegenhouden!

http://xandernieuws.punt.nl/content/2018/08/Oostenrijkse-minister-BiZa-wil-voorstanders-invoering-islamitische-Sharia-criminaliseren