VIKTOR ORBÁN: “ZEG MAAR VAARWEL TEGEN DE ELITE VAN ‘68”

De Hongaarse President Viktor Orbán bracht tijdens de jaarlijkse ‘Bálványos open universiteit en studentenkamp’ een hoopvolle boodschap naar voren. Orbán denkt dat bij de volgende verkiezingen voor het Europees Parlement de koers gaat veranderen en dit het einde van het multiculturalisme zal gaan inluiden. Dat zal dan tevens het einde betekenen van de controle over de Europese Unie door de liberale elite, aldus Viktor Orbán. Voor Hongarije wil hij vasthouden aan een politiek systeem op nationale en christelijke grondslagen.

Vanaf 1990 wordt deze ‘open universiteit en studentenkamp’ georganiseerd en is een grensoverschrijdende samenwerking tussen Roemenië en Hongarije voor politieke dialoog. Waarbij er wordt gediscussieerd en zienswijzen worden voorgelegd over de belangrijke politieke kwesties die het welzijn van de bevolking aangaan.
Voor het wegvegen van de anti-Europese en multiculturele krachten in de Europese Unie ziet Orbán de rol van de generatie van ’90 weggelegd. Ze zagen eerst Europa als de toekomst en zien zichzelf nu als de toekomst voor Europa, met hun christelijke overtuigingen, gericht op de natiestaat.

RP: Deze man is de beste leider die een volk zich kan wensen. Die laat zich, in tegenstelling tot de andere Europese linkse volksverraders, niet door de EU-dictators omkopen en manipuleren! Die laatsten verkwanselen niet alleen hun landen aan meest agressieve, primitieve bevolkingsgroepen ter wereld d.m.v. het maken van ‘dealtjes’ met de rijke olie- /moslimlanden, maar voeren hun dictatoriale wetten in om de weerstand van het volk te onderdrukken!

https://re-act.be/2018/08/09/viktor-orban-zeg-maar-vaarwel-tegen-de-elite-van-68/

Advertenties