VOORWOORD!

REALPREDICTOR

Mijn Voorspellingen hebben niets met Astrologie of Spiritualiteit te maken, maar met de realiteit en de voortekenen van de ondergang van onze planeet door het desastreuze beleid van onze (on)gekozen “leiders”.

Veruit de grootste bedreiging voor het leven op aarde zijn namelijk wijzelf. We vochten in het verleden bloederige oorlogen over bezit/overname van land, volkeren-overheersing, en volkerenmoord. En dit gebeurt nu nog steeds in vele ongeciviliseerde landen. De geciviliseerde landen zullen worden overgenomen (bezet) en de oorspronkelijke bevolking massaal verdreven of vernietigd! 

De aanleidingen voor conflicten worden alleen maar dwingender. Geloof, oorlogen, overbevolking, bezetting van (ook economisch) veilige landen, massale volksvernietiging, etc. zijn hiervan de resultaten! De wapens die gebruikt worden voor die conflicten worden steeds krachtiger! Als de leefbaarheid in hun eigen land niet meer mogelijk is, dan zullen de veilige landen worden bezet en de oorspronkelijke bevolking worden verdreven of uitgemoord! Dit wordt veroorzaakt door en met medewerking van onze huidige machthebbers!

Deze machthebbers zorgen ervoor dat zijzelf middels (veelal financiële) compensaties/deals kunnen verkassen naar veilige gebieden/landen vóórdat de bom barst!
Bovenstaande wordt door hen meestal heel slinks “verpakt” in allerlei camouflage-motivaties, die zij hun volk als “politiek beleid” voorschotelen! Helaas blijkt dat het volk dit desastreuze beleid, in vele landen, zonder protest zal accepteren!

Dit zijn de beweegredenen die ik al jarenlang, sommige met succes, probeer te ontmaskeren!

Realpredictor

Advertenties