ISLAM OVERHEERST IN NEDERLAND!

Wat is normaal in Nederland? Of liever gezegd; wat was normaal in Nederland? Wat hoort eigenlijk bij Nederland en wat niet? Een multiculturele samenleving kan alleen werken als er niemand wil domineren en de basisregels, cultuur en wetten van het land gevolgd en gehandhaafd worden.

Nu is er hier in ons land en overal in de wereld een bevolkingsgroep die probeert te domineren, die ons hun wil wil opleggen. En dat gebeurt door middel van infiltratie, onderdrukking, bedreigingen en zelfs moord, dat natuurlijk volgens het al 1400 jaar oude islamplan, overal islam en shariawetgeving in de wereld.

Weet u eigenlijk wat sharia is? Wat het inhoudt voor de vrouwen in de westerse maatschappijen? Weet u hoe islamieten over vrijgevochten, geëmancipeerde westerse vrouwen zoals u en ik, denken? Het resultaat van hun gedachtegang, dat er vanaf de geboorte met de paplepel wordt ingegoten, ziet u terug in de verkrachtingsgolf die over Europa trekt gepleegd door de immigranten.

Vrouwen zijn voor islamieten, ook wel mohammedanen genoemd, maar half zoveel waard als de man, zijn slaaf van de man, mogen geslagen en verkracht worden als “de man” daarvoor kiest en hebben verder geen ander recht dan het aanrecht. Een reis terug in de tijd…

Hoe ziet u eigenlijk de toekomst van uw (klein)dochter(s)? Wilt u dat ze opgroeien tot vrije geëmancipeerde vrouwen? Onafhankelijk en zelfstandig als dat hun keus is en mogen ze van u zelf hun (kleding)keuzes bepalen? Als u dat wilt dan zullen we als Nederlandse vrouwen (en mannen) net zoals de vrouwen in Duitsland en België ( http://www.120db.info/en/ ) doen, in protest moeten gaan om het feit dat globalistische pro-islam politici de niet- islamitische vrouwen vogelvrij hebben verklaard met de inbreng van zoveel islamieten. De islam is wat het is, vrouwonvriendelijk en intolerant en discriminerend naar anders-of niet gelovige.

We gaan naar Den Haag!!! We gaan “onze” politici laten weten dat we het niet langer pikken deze islamisering van ons land met alle bijkomende consequenties. U kunt ook meehelpen aan een betere toekomst voor onze kinderen door ook mee te gaan met de realistische mede-Nederlanders. 
Geef u op en mail naar: vrouwentegenislam@mail.com. #VTI

Laten we met zijn allen de normaliteit terugbrengen in Nederland!!!

Elise Tochweer 

Nederland uit de EU. (NEXIT)https://www.facebook.com/groups/1492373457679285/permalink/2061827477400544/