Italië belooft Libië biljoenen euro’s als zij immigranten terug willen nemen

libia

Libië  weigert dit!

Libië zegt tegen Italië: “het kan ons niet schelen hoeveel u ons betaalt, wij willen ze niet terugnemen, de migranten die u weigert, omdat” deze terroristen, criminelen en mensenhandelaren zijn “
Libië, de door oorlog verscheurde staat, die is uitgegroeid tot een transitland voor mensen die zgn. vluchten naar Europa vanwege oorlog en armoede in Afrika, heeft al te maken met honderdduizenden illegale moslim migranten op hun grondgebied, volgens de Libische minister-president. Hij heeft gepleit voor internationale hulp en lambasted Europa voor het proberen om deze last te geven aan Libië. * vluchten voor oorlog is een juridische reden om asiel te vragen, vluchten voor armoede is het niet.

“Er zullen geen deals worden gemaakt met ons. Het verbaast mij zeer dat niemand meer in Europa migranten wil opnemen en dat men ons vraagt om nog honderdduizenden op te nemen, “verklaarde hij.
Het hoofd van de Libische Interimregering van Nationaal Akkoord benadrukte, dat zijn land reeds door de toevloed van onwettige migranten is belast, die de veiligheid van het land met honderdduizenden onwettige migranten schaadt.
“zij bevatten terroristen, misdadigers, en mensenhandelaars die niet om mensenrechten geven. Om de situatie te verbeteren moeten we deze structuren bestrijden. Maar we hebben ook meer internationale hulp nodig. Het begint met de grenzen van ons land. Het is noodzakelijk dat ze beter worden gecontroleerd, “beweerde hij.

http://barenakedislam.com/2018/07/22/libya-tells-italy-we-dont-care-how-much-you-pay-us-we-dont-want-to-take-back-the-migrant-wannabes-that-you-reject-because-they-include-terrorists-criminals-and-human-traffickers/

RP: voor geen geld ter wereld wil dit rijke dictatoriale olieland hun immigranten terugnemen. Ze zijn hen liever kwijt dan rijk! En de Europese machthebbers blijven uit eigenbelang hun volk opofferen!