Europese Commissie wil 300 miljard meer uitgeven na Brexit, Nederland kan gaan lappen!

Jean-Claude Juncker, voorzitter van de Europese Commissie, vind 1000 miljard niet genoeg en doet voorstellen om nog eens 300 miljard extra over de balk te smijten na de Brexit. Zo meldt het AD.

Nederland is onder meer voorstander van bezuinigingen, juist na de Brexit maar Juncker trekt zich daar allemaal niets van aan. Geld moet immers rollen volgens de Europese Commissie. Concreet komt het er op neer dat Nederland, dat al nettobetaler is, twee tot drie miljard extra zal gaan moeten betalen!

Waarom moet Nederland betalen voor open grenzen?

Nederland betaalt dit jaar naar schatting 8 miljard euro aan Brussel en er komt hooguit 2 miljard euro terug. Daarmee is Nederland per hoofd van de bevolking de grootste sponsor en Nederland is dat al bijkans een kwart eeuw. Er zijn mensen, politici ook, die van mening zijn dat er zelfs nog een schepje bovenop moet.

Maar ook de financiële steun van de Europese Unie aan Turkije heeft nauwelijks rechtsstatelijk effect in het land. Tussen 2007 en 2020 ontvangt Turkije als pre-toetredingssteun meer dan 9 miljard euro om de rechtsstaat in lijn te brengen met regelgeving in de EU.

Wat ook bij alle EU-toetredingen en de asieltsunami als gevolg van de open grenzen niet wordt vermeld is, dat bij al deze dictatoriale beslissingen de Europese burgers slachtoffer zijn van de meest tirannieke machthebbers ooit!

En alle Europese (w.o. dus ook Nederlandse) “lieve zoete Gerritjes” blijven dit zonder enig protest financieren!

http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/05/europese-commissie-wil-300-miljard-meer-uitgeven-na-brexit-nederland-kan-gaan-lappen/

https://www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie/2018/03/als-alles-een-wordt-gaat-de-welvaart-vanzelf-toch-124452w/

Advertenties