WORLD’S GREATEST IDIOTS!

’s Werelds grootste Idioten!

Europa heeft meer massale migratie vanuit het zuiden nodig, omdat die “onze culturen en samenlevingen verrijkt”, aldus Leo Varadkar, die, na een ontmoeting met Hillary Clinton, heeft aangekondigd dat hij meer asielzoekers naar Ierland wil importeren.

De dagen na een ontmoeting met leidinggevende EU-personen in Dublin verklaarde de globalistische taoiseach (premier) zich er in een toespraak toe bereid dat een groter aantal illegale immigranten, die in Griekenland en Italië vastzaten, zich in Ierland opnieuw zouden kunnen vestigen, buiten de groep van 4.000 personen die men al was overeengekomen.

Volgens de Irish Independent zei hij dat het gaat om “solidariteit en lastenverdeling” en het is een manier om de steun die de Europese Commissie aan Ierland heeft gegeven tijdens de Brexit-onderhandelingen terug te betalen.

“Wij zijn voor de voorstellen van de Europese Commissie om ervoor in te staan dat alle landen een deel van de vluchtelingen aannemen en we zijn bereid om daaraan mee te werken. We hebben al toegezegd om 4.000 [vluchtelingen] te accepteren en die komen vooral uit Italië en Griekenland; [hoewel] dat aantal nog naar hier moet komen”, zei hij.

https://ejbron.wordpress.com/2018/06/25/de-ierse-premier-ontmoet-hillary-clinton-hij-stelt-nadrukkelijk-dat-europa-meer-migranten-nodig-heeft-om-de-samenlevingen-te-verrijken/