WTF IS WRONG WITH EUROPE?

VIDEO Dr. Alice Weidel: IK KLAAG AAN. Mevrouw Merkel, treed af!
Susanna´s dood is het gevolg van jarenlange georganiseerde onverantwoordelijkheid en eclatant politiek falen in de asiel- en immigratiepolitiek. 

Susanna is het slachtoffer van een linkse multiculti ideologie, die over lijken gaat om de eigen morele superioriteit te ensceneren. Susanna is een nieuw slachtoffer van de huichelachtige en egoïstische welkomstpolitiek van Bondskanselier Angela Merkel. Ali Bascha, de vermeende Irakese verkrachter van Susanna, kwam met de asiel-bestorming in 2015 het land binnen. Volgens de wet zou hij niet alleen nooit Duitsland hebben mogen binnenkomen, maar het land al lang hebben moeten verlaten. Zijn asielaanvraag werd namelijk afgewezen.

Susanna is dood. Een afgewezen “asielzoeker” uit Irak en zijn Turkse kameraad, die eveneens in een asielonderkomen woonde, hebben het 14-jarige meisje urenlang mishandeld, verkracht en op gruwelijke wijze vermoord. Een brute misdaad, die ieder denkend en voelend mens diep moet choqueren. Zij is niet de enige: Maria uit Freiburg, Mia uit Kandel, Mireille uit Flensburg en nu Susanna uit Mainz. Wie zelf kinderen heeft, wellicht zelfs een dochter in deze leeftijd, kent de angst voor zijn geliefden die met elk van deze misdaden toeneemt. (RP: En dit zal dus ook de toekomst van ons nageslacht worden, als wij deze levensgevaarlijke machthebbers in Europa hiervoor een vrijbrief blijven geven!)

Ali Bascha was een bekende van de politie wegens het toebrengen van lichamelijk letsel, beroving, aanvallen op politieagenten, illegaal wapenbezit. Hij werd ervan verdacht om al in maart een 11-jarig meisje in het vluchtelingenonderkomen verkracht te hebben. Volgens de wet zou hij Duitsland al lang hebben moeten verlaten of opgesloten moeten zijn. Zijn asielaanvraag werd twee jaar geleden al afgewezen. Desondanks mocht hij blijven, omdat hij hiertegen in beroep ging. Een absurd asielrecht en een groteske asielpolitiek die met asiel-bedreigers en criminelen net zoveel rekening houdt als ze de terechte zorgen van de eigen burgers negeert, maken het mogelijk.

Ali Bascha, zijn ouders en vijf broers en zussen leefden hier op onze kosten. Ze konden niet uitgezet worden, maar na zijn misdaad konden ze laf vluchten met vervalste papieren, in een vliegtuig stappen en in Irak onderduiken. Vliegtickets, valse paspoorten, allemaal geen probleem in het Duitsland van de open grenzen, waarin blijkbaar een ieder die zich niet aan de wet wil houden in- en uit kan reizen wanneer hij maar wil.

RP: They continue to let in this kind of murderous and raping barbarians here with millions! WTF is wrong with the people of Europe to allow this without protest?

(RP: En ze blijven dit soort Moordende en Verkrachtende Barbaren hier met miljoenen binnenhalen! WTF mankeert het Europese volk, om dit zonder protest toe te laten?)

https://ejbron.wordpress.com/2018/06/09/video-dr-alice-weidel-ik-klaag-aan-mevrouw-merkel-treed-af/

 

Advertenties