DE EU DEFINITIE VAN “VEILIGHEID”!

Decentrale overheden zijn van groot belang bij de realisatie en uitvoering van een ruimte van vrijheid, veiligheid en rechtvaardigheid voor de burger. Denk aan het bestrijden van geweld op straat en het bevorderen van een effectieve integratie van nieuwe EU-burgers tot burgerzaken en (Europese) verkiezingen. Decentrale overheden krijgen te maken met Europees beleid op het gebied van de ruimte van vrijheid, veiligheid en rechtvaardigheid (RVVR). Dit beleid moet vrij verkeer voor personen waarborgen ) en biedt de EU-burger een “hoog niveau van bescherming”. (RP: geldt dit dus ook voor de ISIS-terugkeerders!?)

Zoals het Britse The Sun uitlegt zijn er het afgelopen jaar alleen al 75 miljoen mensen met een EU-paspoort vanuit een ander continent terug naar Europa gereisd. Veel van deze mensen zijn bij hun aankomst in Europa niet gecheckt tegen een lijst met terrorismeverdachten.

Contra-terrorisme experts waarschuwden in 2015 al dat deze regel veranderd moest worden omdat jihadisten zo ongestoord Europa konden binnen komen, waarna ze gewoon zouden verdwijnen op de Europese landmassa. EU-technocraten beloofden dat ze onmiddellijk in actie zouden komen. 13 maanden geleden is hier nog steeds niets aan gedaan! RP: Het volk van Europa is de “sitting duck” 

https://europadecentraal.nl/onderwerp/justitie-vrijheid-en-veiligheid/