WAKE-UP CALL!

                         De verkrachting van de Nederlandse democratie!

Terwijl in Noord Afrika en het Midden Oosten duizenden mensen de straat op gaan om te vechten voor een democratie, zien wij in ons land onder het goedkeurend oog van onze politici en bestuurders juist het omgekeerde gebeuren”: De Nederlandse democratie, een fel bevochten verworvenis van de laatste 300 jaar, wordt dagelijks verkracht en de Nederlander staat erbij, kijkt er naar en doet vervolgens NIETS !
De infiltratie van de moslim invloed in ons land is al jaren ongestoord bezig, maar ingegeven door onduidelijke schuldgevoelens die wij als Nederlanders kennelijk nog steeds met ons meedragen, wordt deze gevaarlijke stroming niet gezien, of liever gezegd willen wij deze niet zien. want stel je voor dat je demoniseert of disrimineert, dat zou je toch niet willen ?

Beste lezers, discriminatie en demonisatie zijn beide fout, verkeerd en gevaarlijk. Maar als uw buren ieder dag, de schutting tussen uw huis en dat van hen met 1 centimeter meer uw kant uit verplaatsen en u na enige tijd merkt dat uw terras steeds kleiner wordt, wat doet u dan ?
In feite gebeurt in ons land met de oprukkende islam het zelfde, maar kijken wij steeds weer de andere kant op in de ijdele hoop dat Den Haag of onze lokale bestuurders het wel voor ons oplossen! Vergeet u het maar, de lokale en landelijke politiek is uitsluitend met zichzelf bezig en zal u niet komen helpen, als er per ongeluk een vonk in het kruidvat schiet, maar dan is het al veel te laat.

http://www.geennieuws.com/2011/06/de-verkrachting-van-de-nederlandse-democratie/

RP: En niet alleen de Nederlandse democratie verdwijnt, maar dit gebeurt wereldwijd!