RUTTE IS VÓÓR ATOOMDEAL!

 

2018-04-18 09:36:20 An Iranian military truck carries surface-to-air missiles past a portrait of Iran’s Supreme Leader Ayatollah Ali Khamenei during a parade on the occasion of the country’s annual army day on April 18, 2018, in Tehran.

De Amerikaanse president Donald Trump noemde de atoomdeal met Iran de “slechtste deal in de geschiedenis”. Dinsdag besloot Trump te breken met het akkoord dat zijn voorganger Barack Obama in 2015 had gesloten. Welke gevolgen heeft dit voor de oplopende spanningen in het Midden-Oosten?

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu noemde het akkoord met Iran in 2015 “een recept voor een ramp!” Hij heeft volkomen gelijk, lees dit:
“Iran wil middellange-afstandsraketten ontwikkelen en ook uranium verrijken voor (zgn.) vreedzame doeleinden’. (Iran zegt dat zij zich niet opnieuw gaan toeleggen op het ontwikkelen van kernwapens).

RP: Wat Iran beweert is echter zeer twijfelachtig! Het Midden-Oosten is al eeuwenlang een kruitvat. Als gewone bommen worden vervangen door atoombommen, dan zijn de gevolgen in de wereld niet te overzien. De angst is dan ook groot dat er een nucleaire wapenwedloop ontstaat. Want zodra Iran anders besluit, gaat dit veranderen. “Dan gaat Iran precies doen wat het akkoord moest tegengaan, namelijk het ontwikkelen van een atoombom! En het goedgelovige westen is hiermee de muis in de val! Trump heeft dus wel degelijk goed gehandeld!

Rutte: Trump handelde ‘lomp’
Voor het eerst uit Mark Rutte openlijk kritiek op Donald Trump. De premier vindt de beslissing van de Amerikaanse president om uit het atoomakkoord met Iran te stappen ‘lomp’. Hij sluit zich aan bij de voorzitter van de Europese Raad Donald Tusk, die geen goed woord overhad voor Trump.  Wat men niet beseft is dat de hele overeenkomst internationale legitimiteit geeft aan het nucleaire programma van Iran, waarvan het enige doel is om een nucleaire bom te produceren!

RP: Met andere woorden:RUTTE IS DUS NET ALS DE EU VÓÓR EEN NUCLEAIR RISICO!”
Brussel en grote EU-landen zetten alles op alles voor behoud van het akkoord. Met het oog op bovengenoemde risico’s, betekent dit dus een dodelijke DUIVELSDEAL“! Wie zijn hier nu de grote Dombo’s?

incompetent

https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2018/05/rutte-trump-uit-akkoord-was-lomp-615850/