WTF IS WRONG WITH THE EUROPEAN PEOPLE?

Zweden: Meisje tot de dood toe verkracht, immigrant gaat gewoon door!

Zweden is totaal geschokt als moslim ‘vluchteling’ meisje tot de dood toe verkracht, en daarna doorgaat nadat ze is gestorven!Een 34 jarige immigrant uit Somalië werd gearresteerd omdat hij een vrouw naast de parkeergarage van een Sheraton-hotel in Zweden op brute wijze had aangevallen. De vrouw overleed tijdens de verkrachting. De politie zegt dat de dader het lijk van de vrouw bleef verkrachten nadat zij was gestorven. De Somaliër werd door de politie aangehouden toen hij nog bezig was met de verkrachting van de vermoorde vrouw.

In Zweden en Noorwegen woedt een massale verkrachtingsepidemie. Uit misdaadstatistieken blijkt dat verkrachtingen in beide landen voor het overgrote deel door moslimmigranten worden gepleegd.

In de eerste zeven maanden van 2013 meldden meer dan 1000 Zweedse vrouwen verkrachting door moslimmigranten. Meer dan 300 van hen waren jonger dan 15 jaar. 

Sweden.rape

https://www.nieuwsfrequent.nl/2018/04/10/zweden-meisje-tot-de-dood-toe-verkracht-immigrant-gaat-gewoon-door/

WHAT THE HELL IS WRONG WITH THE PEOPLE OF EUROPE? We  don’t only tolerate these barbarians, but we even invite them in our countries!

Wat is er met het volk van  Europa aan de hand? Wij tolereren deze barbaren niet alleen, maar wij nodigen ze zelfs uit hier te komen!

Advertenties