De factie-oorlog binnen de Illuminati

Webmaster: Of wij deze ‘berichtgeving’ serieus moeten nemen is de vraag! Er zal denk ik wel een fractie van waarheid inzitten, omdat een ‘verborgen agenda’ bij de elite zeker niet kan worden uitgesloten!

illuminati

Afgelopen week was Thomas Williams te gast bij Open Your Mind-radio en hij sprak over de politieke situatie in de Verenigde Staten, de verzegelde aanklachten en de risico’s van technologie. Het is een kritisch geluid en hij relativeert de veelbelovende berichten die nu naar buiten komen. Desondanks blijft hij optimistisch over de naderende val van de Cabal. Hieronder een samenvatting van de Open Your Mind-radio van 10 december én de Truth, Honor & Integrity radio-uitzending van 7 december 2017

De factie-oorlog binnen de Illuminati versus neerhalen van de gehele Cab

Thomas waarschuwt dat veel informatie die nu via de alternatieve media naar buiten wordt gebracht te maken heeft met de factie-oorlog binnen de Illuminati, waarbij een bepaalde factie een andere groep binnen de Illuminati uitschakelt. Om die reden brengt de alternatieve media volgens hem een bepaald script naar buiten, dat veelbelovend lijkt, maar dat in het kader van deze factie-oorlog moet worden gezien.

Volgens hem worden velen indirect door de Covens betaald en aangestuurd. De Covens zijn de derde laag van de controlestructuur na de Draco’s en de Parents. Deze factie-oorlog heeft voordelen voor de mensheid, omdat een deel van de Illuminati wordt uitgeschakeld, maar impliceert geen nederlaag voor de gehéle Cabal.

Sommige berichten klinken heel aantrekkelijk zoals Open Source information and intelligence, maar er zit een verborgen agenda achter van vergaande artificiële intelligentie. De Covens promoten technologieën waarmee de mensheid nóg meer kan worden gecontroleerd en onderdrukt. Ze gebruiken zwarte magie om mensen negatief te beïnvloeden en propageren een 50 jaar oude disclosure-agenda, waarbij veel van de misdadigers allang zijn gestorven.

Hillary Clinton en andere grote namen waarschijnlijk aangeklaagd

Thomas spreekt over de verzegelde aanklachten, waarvan iedereen hoopt dat het allerlei Cabal-kopstukken betreft. Hij relativeert dat niet alle  aanklachten te maken zullen hebben met de verwachte arrestaties van hooggeplaatste personen. Dit zou wel eens teleurstellend kunnen zijn. Hij verwacht wél dat Hillary Clinton één van de aangeklaagden is. Dat geldt ook voor Soros, want hij is net als Hillary vorig jaar gestorven. We zien nu klonen die hen vervangen. Hillary en Obama werken heimelijk voor de Bush-groep en worden opgeofferd om de Bush-groep te beschermen, aldus Thomas.

Hij plaatst dit allemaal in het daglicht van de factie-oorlog, waarbij de Zionisten de Nazi’s nu voor de leeuwen werpen. Deze interne strijd binnen de Illuminati levert voordelen op voor de mensheid, omdat grote spelers worden aangeklaagd en verwijderd. Hij vermoedt dat er na deze interne strijd een rivaliserende factie opkomt, zoals de Jezuïeten of wellicht de geheime genootschappen. Daarvan is niet eens duidelijk wie daarbij horen, maar in ieder geval ‘de Ridders van Malta’.

New World Order wordt heimelijk verder uitgerold

Er wordt ondertussen een geheime agenda uitgerold waarbij mensen worden gedwongen om in een steeds kleinere stedelijke omgeving te gaan wonen. Volgens Thomas worden de mensen op het platteland in de VS momenteel ‘aangevallen’ waardoor hun gezondheid gemiddeld slechter is dan die van stedelingen. Ook de aangestoken bosbranden in Californië zijn onderdeel van de agenda om mensen uit bepaalde gebieden te verjagen.

Thomas waarschuwt voor de gevaren van Bitcoins en andere crypto-valuta’s. Dezelfde mensen die de Dinar-agenda hebben doorgedrukt — waarbij mensen overigens nooit zijn uitbetaald — promoten nu de Bitcoin.

http://www.ellaster.nl/2017/12/15/thomas-williams-trump-gaat-ons-niet-redden/

Advertenties