NIEUWE WET: BUITENSPORIGE CENSUUR!

CENSOR

BEPERKING VAN DE VRIJHEID VAN MENINGSUITING!

De EU heeft een Wetswijziging ingevoerd, zonder het volgen van het vaste aantal benodigde stappen. De EU is nog altijd officieel een project van “vrijheid en gelijkheid”, dus censuurverhalen moeten (nog) worden ingeschoten via allerlei omweggetjes. Lees dit:

BUITENSPORIGE CENSUUR!

De Europese Unie tekende een convenant met Facebook, Twitter, YouTube, Google en Microsoft. Het zou gaan om een gedragscode, opgesteld om zogenaamde “haat zaaiende boodschappen” op internet tegen te gaan. Feitelijk komt het erop neer dat de superstaat EU tegen de machthebbers over al uw communicatie hebben gezegd: Gij zult censuur plegen!

En om al deze censuur te kunnen plegen, heeft Facebook bedrijven als NU.nl en (in verschillende landen) nog meer van dat soort mainstream media kanalen, ingehuurd. De superstaat, die de mainstream media feitelijk al in de zak had zitten en via die media al aan zuivere perceptiemanagement deed (het sturen van uw ‘blik op de wereld’), kreeg daarmee nu ook grip op de media van de 21e eeuw. En grote bedrijven als Facebook en Google malen niet al te veel om uw wens, maar wel om de wens van het grote geld (belasting privileges c.q. opgelegde boetes) van superstaten als de EU. Tenslotte is er feitelijk niets democratisch aan die EU (ondanks mooie praatjes die mensen als Frans Timmermans daarover houden). Deze bedrijven zijn sowieso in de basis al opgericht omdat het lange termijn doel was om u in het wereld-wijde-web van de machthebbers te vangen (en nooit meer te laten gaan)

Wie nog gelooft dat Bill Gates, Steve Jobs, Mark Zuckerberg, Elon Musk en andere grote namen het echt allemaal op eigen houtje gedaan hebben, gelooft nog in het American Dream sprookje. Deze mensen mogen technologie pushen en mogen dat brengen als een slimme uitvinding van hen zelf. En zij brengen de technologie gefaseerd met steeds een nieuwe update: sneller, kleiner en geavanceerder. Op die manier omarmde u de technologie die u in dat wereld-wijde-web lokte. En we betaalden er met zijn allen flink voor. Het heet niet voor niets www: ‘wereld-wijd-web’. Denk aan hoe een spin zijn web weeft met het doel om vliegen te vangen. Eenmaal in het web wordt het ingekapseld.

Natuurlijk hebben de machthebbers zelf gezorgd voor het opduiken van “nepnieuws” websites. Inmiddels is de strijd tussen de mainstream media en de (door geheime diensten) gecontroleerde alternatieve media sites als Inforwars.com in volle glorie losgebarsten over de claim wie nu eigenlijk ‘fake news’ publiceert. Donald Trump begon zijn carrière praktisch met het beschuldigen van CNN met de woorden “You are fake news!” Ook in Nederland zien we dat vrijwel de gehele alternatieve media gecontroleerd is. Websites als Nine4News, EarthMatters, Niburu, en WantToKnow vermengen complottheorieën en stukjes waarheid met bewust gecreëerde complottheorieën die dan op den duur als onwaar betiteld kunnen worden door de fact checkers van bedrijven als NU.nl. HP de Tijd plaatste in 2014 bijvoorbeeld een artikel over ‘de meest bizarre complottheorieën’, waarin een viertal theorieën besproken werd aangaande de MH17 ramp. Dat artikel typeerde precies wat ‘de bedoeling is’ van al deze websites in de alternatieve media. Is er mogelijk sprake van list en bedrog door overheden (ook wel ‘complot’ genoemd), dan lanceer je via de alternatieve media meerdere versies van complottheorieën. Je stopt er een paar belachelijke (doch nog steeds behoorlijk geloofwaardige) tussen en kan zo de hele complot-scene op 1 hoop vegen en afserveren via ridiculisering.

De transhumanisering van de mens wordt dus gepusht door bedrijven als Google en Facebook; dezelfde bedrijven die nu al uw perceptie beïnvloeden via het ‘balanceren van uw behoefte’ en keiharde censuur. Ziet u dat als een hoopvolle toekomst? Wilt u uw blik op de wereld nu al laten bepalen door deze grote spinnen in het web? Wilt u in de toekomst uw brein verbinden met dat wereld-wijde-web en laten bestoken door de informatie van deze grote spinnen in het web? Wat zijn ze eigenlijk precies van plan? (Lees hier en hier)

https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/hoe-facebook-steeds-meer-censuur-en-sturing-toepast-en-wat-te-doen/