Dokter waarschuwt voor Griepprik: ‘Het is ontworpen om kanker te verspreiden’.

Een top arts heeft een verslag gedaan om de hoorn in een videoverklaring te blazen en te openbaren dat de griepvaccins met “kanker veroorzakende ingrediënten” zijn doorweven!

Dr. John Bergman heeft onthuld dat de griepinentingen die worden gebruikt om de recentste H3N2 stam te bestrijden, vrijwel niet doeltreffend zijn en aan het publiek door vreestactieken worden op gedwongen om kanker te verspreiden.

Volgens de “Centers for Disease Control and Prevention(CDC)” is de huidige griepepidemie tot op heden de ernstigste en meest extreme en vaak fatale ziekteverschijnselen.

Tienduizenden mensen zijn tot nu toe gestorven tijdens dit griepseizoen, en naarmate de sterftecijfer stijgt, neemt ook de angst toe, en burgers staan in de rij voor griepprikken, terwijl Big Pharma aan het incasseren is.

Nu, volgens Dr. Bergman, is het bewijsmateriaal naar voren gekomen dat de inentingen veel meer schade aan de gezondheid van mensen kunnen veroorzaken dan iedereen eerder kon voorzien.

 

Volgens Anna Treague, een gezondheidscoördinator van de volksgezondheid, is de ernst van H3N2 veroorzaakt door mutaties in het virus die zijn veroorzaakt door griepvaccinaties.

https://www.nieuwsfrequent.nl/2018/03/28/dokter-blaast-de-hoorn-vanwege-griepprik-het-is-ontworpen-om-kanker-te-verspreiden/