Vernietiging van de waarheid!

Er zijn helaas massa vernietigingswapens, maar ook massamigratie wapens!

Waarom vindt de massamigratie van hoofdzakelijk moslims naar de Westerse landen plaats en niet naar China, Japan, Noord Korea, Zuid Amerika, Saoedi Arabie of naar Israel? Daar is landbouwgrond genoeg, deels zijn het ook rijke landen met voldoende opvang en zelfs vergelijkbare cultuur. Saoedi Arabie heeft een tentenkamp waar 3 miljoen mensen in kunnen wonen, compleet met airco. Voordeel is, daar spreekt men Arabisch, is men Sunnitisch en heeft de sharia. Iedereen blij.

Wat u niet weet en wat ook niet wordt verteld aan u, er staan miljoenen mensen te trappelen om naar de westerse landen te komen om u een Multi Cultureel lesje te leren. Dat houdt in, u gaat werken. Zij stellen eisen en willen voorzieningen zoals uitkering, huizen, scholing voor kinderen, medische zorg, etc. De een noemt dit Culturele verrijking en de ander noemt het Genocide van de eigen bevolking.

UNHCR en Soros willen in 2017 342.000 extra moslims verdelen over Europa; hieraan wil de Visegrad groep niet meedoen. Blijven 24 EU landen over, dus 14.250 moslims per land extra te verdelen en dat gedurende zeker 10 jaar. De gezinsherenigers rekenen we even niet mee, die komen later erbij.

Om alle te verwachten woede en weerstand te “vermijden”, te verzachten, te verzwijgen of weg te masseren is er een ruim budget van 685.000.000 $ voor 2017 dat verdeeld wordt over 74 ingehuurde “refugee hulp organisaties”. Regional Refugee and Migrant Response Plan for Europe heet het UNHCR plan volledig (niet bang zijn voor “mogelijke virusmelding” dat is gedaan om u af te schrikken om het plan te lezen. De scanner is er overheen geweest en niets te vinden). Op pagina 3 staan de totale bedragen, op pagina 21 en 22 de Europese instellingen/hulporganisaties die er aan verdienen.

De werkelijke kosten voor de Europese belastingbetalers worden geschat op een 30 miljard $ per jaar (30.000.000.000 $). Hiervoor worden extra ambtenaren aangesteld, voorzieningen zoals uitkering, huizen, scholing voor kinderen, medische zorg, etc.

De elite, UNHCR en George Soros houden van Social Engineering. En wij allemaal, wij houden ons hart vast voor de ontwrichting van onze cultuur en maatschappij.

Zoals u hier ziet: ALLES draait om het grote geld; de leugens hierover worden verpakt in een  mooi jasje, zodat de misleide volkeren van de Europese landen degenen zijn, die dit alles uiteindelijk  moeten bekostigen !

https://www.stopdebankiers.com/elite-unhcr-en-george-soros-vertellen-jou-allemaal-leugens-vluchtelingen/

Advertenties