DE WAARHEID EN DE LINKSE LEUGENS

De Enige Echte waarheid is Eigen Ervaring op basis van Objectieve Perceptie!

linkse leiders

Objectief waarnemen is het feitelijk beschrijven van wat je ziet, zonder eigen interpretatie. Eigen ervaring is de realiteit zoals jij deze hebt ondervonden.

Iemand die in een Duits- of Japans krijgsgevangenkamp heeft gezeten, weet wat het gevolg van een oorlog is, maar kan dus niet beweren dat ALLE Duitsers en Japanners fascisten zijn.

Maar als grote groepen van een bepaald ras in de wereld eeuwenlang hun oorlogszuchtige wandaden blijven begaan en dit bijna overal waarneembaar en ondervonden wordt, dan is dit de keiharde Waarheid! Want de perceptie en de ervaring hiervan is al eeuwenlang merkbaar en voelbaar!

Een combinatie van deze beide bovengenoemde gebeurtenissen, kan dus als de Echte Waarheid worden beschouwd. En iedereen die dit ontkent of goedpraat, dus ook de linkse machthebbers, zijn niet anders dan ‘bondgenoten’ van onze grootste vijand en de verraders van hun eigen volk!

door: Realpredictor

Lees ook: 

http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/01/de-realiteit-links-blijft-liegen-liegen-en-nog-eens-liegen/

http://politiek.tpo.nl/2016/03/01/hoe-de-linkse-gedachtenpolitie-de-nederlandse-journalistiek-veroverde-en-wij-zelfs-gidsland-voor-europa-werden/