“Moslims zullen in de meerderheid zijn en Europa overnemen”

Anno 2028

Kijkend naar de geboortecijfers van autochtonen en allochtonen, is het slechts een kwestie van tijd vooraleer moslims in de meerderheid zijn in Europa, aldus Italiaans psychiater en criminoloog Alessandro Meluzzi. Onze Europese beschaving en onze vrijheden zijn dan ook in gevaar volgens Meluzzi. Net als vrouwen, waarschuwt hij in een radio-interview.

In het verleden deed ook Charles Gave, econoom en politiek verslaggever, al onderzoek naar de geboortecijfers van autochtonen en allochtonen in Europa. Hij kwam tot de conclusie dat de geboortecijfers van de inheemse bevolking beduidend lager zijn en bovendien afnemen. Bij islamitische allochtonen ligt het geboortecijfer meer dan dubbel zo hoog, waardoor volgens Gave moslims “binnen 40 jaar in de meerderheid in Europa” zullen zijn. (RP: Hierin vergist hij zich; dit zal nog binnen een decennium plaatsvinden!)

Lees dit maar: https://www.jihadwatch.org/2018/03/muslim-cleric-vows-islamic-rule-over-entire-world-you-will-see-change-within-10-years-if-you-stay-alive

Moslims zullen in de meerderheid zijn en Europa overnemen”

“De rekensom is snel gemaakt”

De Italiaanse psychiater en criminoloog Alessandro Meluzzi deelt die mening. “De migranten die in Italië arriveren, meestal vanuit Noord-Afrika, hebben een geboortecijfer tussen de 5 en 6 kinderen per koppel. Italianen hebben een geboortecijfer van 1,2 kinderen per koppel. De rekensom is snel gemaakt.” Volgens Meluzzi is het dan ook een kwestie van tijd vooraleer moslims hier in de meerderheid zullen zijn.

Onze Europese beschaving en onze vrijheden zijn dan ook in gevaar, aldus Meluzzi. “Zolang ze een minderheid zijn, maken ze gebruik van onze rechten. Daarna veroveren ze ons door gebruik te maken van diezelfde rechten, en tot slot zullen ze ons bezetten”, klinkt het. Vooral vrouwen – die volgens Meluzzi onderdrukt worden in de islam – zullen het dan moeten bekopen, klinkt het.

Vervolgens verwijst hij naar de golf van verkrachtingen die Italië teistert en de sterke oververtegenwoordiging van migranten bij de daders. Volgens Meluzzi zou data van het ministerie van Binnenlandse Zaken aantonen dat migranten 6 keer zo veel verkrachten dan autochtonen. De reden daarvoor is simpel, aldus Meluzzi: “Als in een cultuur vrouwen als objecten worden gezien die kunnen bezit, gekocht, verkocht en gebruikt worden, bestaat er ook geen respect voor vrouwen.”

https://sceptr.net/2018/03/moslims-zullen-meerderheid-en-europa-overnemen/