Verkrachtingen door migranten teisteren Italië

Dus niet alleen in Zweden, ook de zuidelijke (vakantielanden) zijn niet meer veilig!

Ongeveer 40% van de verkrachtingszaken in Italië wordt gepleegd door een migrant. Een sterke oververtegenwoordiging aangezien migranten er zo’n 8% van de populatie uitmaken. De Italianen staan steeds kritischer tegenover migratie, met een sterke groei aan populariteit van rechtse partijen tot gevolg.

Sinds de explosie van de vluchtelingencrisis in 2015 dragen Italië en Griekenland de grootste last van de migratiestroom vanuit het Midden-Oosten en Noord-Afrika. In nog geen 4 jaar tijd kwamen meer dan 600.000 migranten, voornamelijk Afrikanen, Italië binnen. De grote schokgolf aan criminaliteit dat dat met zich meegebracht heeft en de sterke oververtegenwoordiging van migranten in criminaliteitsstatistieken, hebben ervoor gezorgd dat de Italianen steeds kritischer tegenover migratie staan.

Toestroom van migranten heeft grote gevolgen

Verkrachtingszaken waarbij één of meer migranten de dader zijn, domineren in Italië de voorpagina’s van de kranten. Vorige week werd een Italiaans meisje in stukken gesneden terug gevonden. Een Nigeriaanse migrant werd gearresteerd. Twee weken geleden werd een Poolse toeriste slachtoffer van een groepsverkrachting. De daders: Een Congolees, twee minderjarige Marokkanen en een minderjarige Nigeriaan. Een maand geleden probeerde een Somaliër een vrouw te verkrachten tijdens haar bevalling.

https://sceptr.net/2018/02/verkrachtingen-migranten-teisteren-italie/#.WoDcVdu5Oig.facebook