De Afrikaanse bevolkingsexplosie overspoelt binnen 20 jaar Europa

Europe here we come!

Ik ben overtuigd dat dit al veel eerder zal gebeuren!

Naast de feitelijke annexatie van Europa door de Islam worden wij bedreigd door een komende tsunami van Afrikanen die in eigen land geen toekomst hebben door de gigantische corruptie en de incompetentie van hun eigen overheden, maar vooral door de explosieve bevolkingsgroei die binnenkort met miljarden geschreven wordt!

De westerse politiek verkeert al decennia in hoger sferen en denkt nog steeds in termen van ontwikkelingshulp in plaats van geboortebeperking. Onze minister Kaag, staat te trappelen met ons nauwelijks gedekte chequeboek om Afrikaanse ‘shithole’ landen te verwennen terwijl de meerderheid van die landen potentieel schatrijk is aan minerale  grondstoffen, maar leeggeroofd wordt door een kongsi van corrupte lokale tirannen, voormalige kolonialen en Chinezen die daar feitelijk de dienst uitmaken zoals Robert Mugabe onlangs leerde.

De westerse wereld heeft sinds W.O.II al honderden miljarden in deze bodemloze put gegooid waarvan alleen ‘s zomers nog maar wat in de haven van Saint Tropez te zien is, waar de zoontjes van Nigeriaanse generaals wekenlang op gecharterde luxe-jachten de beest uithangen. (RP: en dit hebben we al vanaf dag 1 gezegd, maar wordt door de linkse EU-machthebbers volkomen genegeerd!)

Een zoontje van Congo’s president Laurent Kabila zette onlangs een filmpje op YouTube van zijn € 80.000 horloge dat hij in een vol cocktailglas dompelde om het vervolgens stuk te slaan om te laten zien hoe tof hij is.

Dat de lokale economieën daarom hoogst inefficiënt zijn moge duidelijk zijn, reden waarom er veel te weinig jobs worden gecreëerd voor een explosief groeiende bevolking die nog nooit van geboortebeperking heeft gehoord, reden waarom Afrika op een regelrechte ramp afstevent en Europa daarin dreigt te worden meegesleept omdat het democratisch gehalte er rond de nul hangt en de heersende cliques slechts naarstig doende zijn om hun zakken te vullen zonder oog voor deze rap naderende ramp.

De naïeve EU blijft geld in het reddeloze continent pompen, ook voor het organiseren van democratische verkiezingen, dat waarschijnlijk linea recta naar Zürich en Genève gaat, zoals wij bijvoorbeeld in Congo zien, maar laten wij ook eens achterom kijken.  Leopold II, de na de Belgische onafhankelijkheid 2e koning, heeft de huidige corrupte heerser Kabila als lichtend voorbeeld gediend. Let wel, Leopold II was de stichter en énige bezitter van Kongo-vrijstaat, waar hij huishield op een beestachtige wijze door rond de tien miljoen Congolezen te vermoorden, te verminken, uit te hongeren en te dwingen tot slavenarbeid om zodoende zijn enorme persoonlijke fortuin op te bouwen. Dit gebeurde door het ivoor te verkopen van honderden vermoorde olifanten en de lokale, uitgehongerde bevolking te dwingen het rubber op de plantages af te tappen.

Lees hier verder: http://sta-pal.nl/2018/02/de-afrikaanse-bevolkingsexplosie-overspoelt-binnen-20-jaar-europa/