Wordt Europa een islamitisch continent?

Indonesië steeds meer radicaalislamitisch

(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

Het met 200 miljoen Mohammedanen meest dichtbevolkte islamland gold tot nu toe als naar verhouding gematigd. Dat verandert nu snel. De fundamentele islam grijpt steeds meer om zich heen, koran-getrouwe ophitsers radicaliseren de bevolking en niet-moslims worden voor feitelijke juiste uitspraken over het gevaarlijkste boek ter wereld voor de rechter gesleept. Er vonden massademonstraties met deels meer dan honderdduizend opgestookte Mohammedanen plaats, waarbij ook openlijk tot moord op de huidige christelijke gouverneur van Jakarta werd opgeroepen.

Basuki Tjahaja Purnama was sinds 2014 de enige christelijke gouverneur in Indonesië. Hij werd echter ook niet door het volk gekozen, maar door de modern ingestelde president Joko Widodo aangesteld. Bij de verkiezingen vorige week won de moslim Anies Baswedan en hij bedankte dan ook onmiddellijk voor de overwinning met gebeden in een grote moskee. Zijn christelijke concurrent daarentegen zou wegens “belediging van de islam” tot een gevangenisstraf veroordeeld worden. Wat echter heeft Purnama, die in Indonesië “Ahok” genoemd wordt en tot nu toe populair was als gouverneur, eigenlijk “misdaan”? De “Neue Zürcher Zeitung” bericht:

Ahok daarentegen stond op de dag na de verloren verkiezing voor de rechter: de straf van de aanklacht luidde voorwaardelijke gevangenisstraf. Daarmee staat praktisch vast dat de (nog) christelijke regeringschef van de hoofdstad-regio, die in de verkiezingscampagne de profeet beledigd zou hebben, er ondanks een religieus opgefokte stemming er genadig vanaf komt.

Met zijn uitspraak heeft de christen Ahok het islamitische roofdier in Indonesië uit zijn sluimerslaap gewekt. Er vonden massademonstraties met deels meer dan honderdduizend woedende Mohammedanen plaats.

Alleen bij naïeve goedmenschen in de politiek en de media moet het er constant opnieuw in gehamerd worden: als de islam niet op tijd van zijn totalitaire machtsaanspraak, zijn legitimering van geweld en moord evenals van zijn rechtssysteem sharia wordt ontdaan, staat ook Duitsland en Europa de bloedige jihad zonder compromis te wachten.

Een oplossing om de islam hier in het land aan banden te leggen, is de schriftelijke en voor eeuwig geldende eis dat hij afziet van alle grondwet-vijandige elementen. Alle islamitische verenigingen, organisaties, moskeegemeenten en koran-scholen die zich verzetten tegen deze eis, moeten daarna wegens grondwet-vijandigheid verboden worden.

Zo worden islamitische functionarissen voor de keuze gesteld: of ze richten zich tegen vele centrale elementen van hun eigen politiek-religieuze ideologie en werken mee aan de fundamentele verandering van de islam – wat eigenlijk blasfemie betekent en daarmee strikt genomen zou zorgen voor een doods-fatwa – of ze moeten erkennen dat zij niet in Europa horen. Er zijn 57 islamitische landen beschikbaar om naartoe te gaan.

https://ejbron.wordpress.com/2017/04/27/indonesie-wordt-steeds-meer-radicaalislamitisch/

RP: Indonesië, het land van alle culturen en religiën is nu het grootste moslimland ter wereld geworden! Deze voortekenen zijn nu ook al in  Europa zichtbaar! Ook hier werken de Europese functionarissen/politici steeds meer mee, om de fundamentele eisen van de islam in Europa in te voeren! Een invasie van moslims, het bouwen van honderden moskeeën, invoering van de Sharia, viering van de Ramadan,  bestraffen van kritiek op islamitische immigranten, hun gewoontes, cultuur, etc. (zie proces Wilders slechts om 1 woord: “minder”!). Nog even en  wij worden allemaal geïslamiseerd! Europa wordt het grootste islamitische continent ter wereld!

https://forum.viva.nl/actueel/wordt-europa-een-islamitisch-continent