EU wil levenslange uitkeringen aan Palestijnse terroristen-gevangenen en hun familie verhogen, om de miljarden-financiering die Trump heeft gestopt te compenseren!

Ik kan niet bevestigen of dit waar is, maar als dit zo is dan betekent dit dat de EU terroristen financiert!

EU belooft om hun levenslange uitkeringen aan Palestijnse terroristen-gevangenen en hun families te verhogen, om de miljarden-financiering die Trump heeft gestopt te compenseren!

De EU-commissaris voor buitenlandse zaken verzekert de Palestijnse autoriteit en Hamas dat alle EU-landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, zich ertoe zullen verbinden de Palestijnse autoriteiten miljarden dollars te geven, inclusief steun aan UNRWA in de Gaza, zodat deze de terreurtunnels kunnen blijven bouwen voor Hamas onder de UNRWA scholen en ziekenhuizen. Ook zullen zij ervoor zorgen dat de levenslange betalingen aan Palestijnse gevangenen (in Israëlische gevangenissen) en hun gezinnen, zullen worden voortgezet.

terrorpayments1

http://barenakedislam.com/2018/01/29/eu-vows-to-increase-its-welfare-payments-to-palestinian-terrorists-to-make-up-for-the-billions-in-funding-trump-has-decided-to-cut/
===============