SCHANDALIG! ZO GAAT ONZE REGERING OM MET ONS GELD!

HET IS TOCH WAAR!

RP: “Als ik dit  artikel zo lees, dan krijg ik het onbehaaglijke gevoel dat ons kabinet niet helemaal onbevooroordeeld is! Hulp aan een anti-Israël groep: de Palestijnen, die grotendeels bekend staan om hun meest wrede terroristische aanslagen (PLO) met miljoenen euro’s steunen van ons geld, zonder dat wij als volk hierover worden geraadpleegd, vind ik onaanvaardbaar!”  Lees dit maar:  http://www.franklinterhorst.nl/Palestijnse%20terreuraanslagen.htm

KaagMinister Kaag heeft onaangekondigd 13 miljoen euro overgemaakt aan de VN-hulporganisatie voor de Palestijnse gebieden UNRWA. Dat was een paar dagen nadat president Trump de Amerikaanse hulp halveerde. De partijen nemen het Kaag kwalijk dat ze tijdens een besloten coalitieoverleg van vorige week niet heeft aangekondigd dat zij 13 miljoen euro ging overmaken. Een half uur na dit overleg maakte het ministerie van Kaag de uitbetaling aan UNRWA bekend.

De verhouding tussen Israël en de Palestijnen is een onderwerp dat uiterst gevoelig ligt in de coalitie. Vooral de ChristenUnie, maar in mindere mate ook VVD en CDA, zijn op de hand van Israël, terwijl D66 meer op de hand van de Palestijnen is.

Minister Zijlstra van Buitenlandse Zaken verdedigde het besluit – UNRWA zou het geld met goedkeuring van de Kamer toch al krijgen – en sprak tegen dat bij Kaag had meegespeeld dat haar man Palestijn is en dat zij bij UNRWA heeft gewerkt.

https://nos.nl/artikel/2213784-vvd-cda-en-cu-knarsetanden-na-palestijnse-hulpgeldactie-minister-kaag.html