Kom maar binnen: Syriër leeft nu met 2 vrouwen en 8 kinderen in Duitsland

Polygamie is in Duitsland voor “allen die hier al langer leven” verboden – maar dat geldt vanzelfsprekend niet voor islamitische nieuwe burgers. Hier helpen de autoriteiten graag mee aan de gezinshereniging van diverse echtgenotes – de uit 10 personen bestaande harem plus verwekker wordt uiteraard door de Duitse belastingbetaler gefinancierd.

Een al getrouwde Syriër mocht inmiddels ook echtgenote nummer twee naar Duitsland halen. In 2015 was hij met echtgenote nummer een en de vier gezamenlijke kinderen Duitsland binnengekomen. Daarna kon hij de vier kinderen, die hij verwekt had met echtgenote nummer twee, naar Pinneberg halen en opdat die niet zonder hun moeder opgroeien, komt nu ook echtgenote nummer twee naar Duitsland. Dat bevestigde een woordvoerder van het verantwoordelijke districtsbestuur Elmshorn in de deelstaat Schleswig-Holstein.

Polygamie in Europa is zeer rendabel!

In het district Pinneberg is al sprake van twee andere bevestigde gevallen, waarin eveneens meerdere echtgenotes in het kader van de “gezinshereniging” door de Duitse belastingbetaler medegefinancierd worden.

Het zou bij gezinsherenigingen niet om bigamie respectievelijk om het halen van meerdere vrouwen naar Duitsland gaan, maar het zou in de eerste plaats gaan om het welzijn van de kinderen, probeert Carstens zichzelf eruit te praten.

RP: Dit gebeurt in alle Europese landen, dus ook hier! 

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald: https://ejbron.wordpress.com/2018/01/27/kom-maar-binnen-syrier-leeft-nu-met-2-vrouwen-en-8-kinderen-in-duitsland/