Europa het tweede Afrika!

Europa importeert behalve oorlog uit Midden Oosten, nu ook chaos uit Afrika!

Migratie dwingt Europa terug naar Afrika
Er komt een discussie op Europa af die veel verder reikt dan waar de formatie nu op stukliep. De vluchtelingensituatie inzake Syrië, Irak en Afghanistan is een andere dan in Afrika.

De bevolkingsexplosie in Afrika
Nog even over de bevolkingsexplosie in Afrika, en trouwens ook elders in de wereld. Misschien helpt het ook om te beseffen dat je het woord ‘duurzaamheid’ niet van dat andere, ‘demografie’, kunt loskoppelen

De dagelijkse stroom nieuwsberichten vestigt al het beeld van een Europa dat onvoldoende is voorbereid op de komst van zoveel vluchtelingen.

Eén op de vier mannelijke Zuid-Afrikanen is een verkrachter, zoals blijkt uit een onderzoek van het “Medical Research Council”. Een groot deel van de zwarte daders is HIV-positief; hun slachtoffers moeten daarom vrezen te worden besmet met Aids! Hoe kon het zover komen? Antwoord: het is het cultureel marxisme, de political correctness, die ons blanken wereldwijd in een wurggreep houdt en ons de biologische overlevingsdrang letterlijk af traint. Zwarten zijn door de bank genomen racisten, die anderen zonder gewetenswroeging doodslaan, verbranden, doodschieten of op een andere manier vermoorden.
Het aantal kindermishandelingen in Zuid-Afrika wereldwijd het grootst – 3000 gevallen per dag!

De cruciale stap die de Europese politiek moet zetten is te erkennen dat een volledige beheersing van de migratiebewegingen, laat staan een stop, onhaalbaar is.

RP: Dit betekent dat Europa, naast de oorlog uit het Midden-oosten, nu ook de chaos en alle ellende uit Afrika gaat importeren!

Europa alias Eurabia wordt nu dus ook Eurafrica!

neworld