THE TRUTH ABOUT PUTIN

DE WAARHEID OVER PUTIN

Vervolg op mijn artikel: https://eunmask.wordpress.com/2018/01/15/waarom-in-rusland-geen-islamitische-aanslagen-worden-gepleegd/

Zoals verwacht kreeg ik op bovengenoemd artikel een hoop anti-Putin reacties. Ik kan ze allemaal wel persoonlijk beantwoorden, maar net als bij de anti-Trump meute is de indoctrinatie dermate groot, dat het dweilen met de kraan open is. Vandaar hier een korte verhelderende toelichting.

Is Putin een gevaarlijke man? Voor de burgers van de wereld niet, maar voor de elite is het de gevaarlijkste man op de planeet!

En aangezien de elite Europa regeert, zullen zij er alles aan doen om Putin te demoniseren en de media te manipuleren!

Putin en zijn harde hand
Vanaf 2004 regeerde Putin met harde hand, alles, maar dan ook alles ging via hem. In het westen werd dit gezien als dictatoriaal, maar dan vraag ik jullie “hoe moet je anders een land dat vergeven is van corruptie, het grootste ter wereld is in oppervlakte, in het gareel krijgen?” Om corruptie te bestrijden heb je een harde hand nodig. Is het niet een westers spreekwoord: zachte heelmeesters maken stinkende wonden?

Toen Putin aan de macht kwam was het land één grote puinhoop, overgeleverd aan zware criminelen en oligarchen die alles te gelde wilden maken wat Rusland aan bodemschatten had. De meeste fabrieken waren gesloten omdat deze fabrieken een te laag winstpercentage opleverden voor de oligarchen. De arbeiders kwamen op straat te staan en mensen konden zich niet meer zelf voorzien van voedsel en andere elementaire levensbehoeftes. Als er niets ondernomen was, zou Rusland vandaag op de lijst staan van derde wereld landen.

Putin pakte het probleem van de fabrieken één voor één aan. Letterlijk trok Putin van fabriek tot fabriek en probeerde te achterhalen waar de problemen zich voordeden om ze vervolgens op te lossen. Het meest voorkomende probleem was het sluiten om te weinig of geen winst. De oligarchen hadden immers andere belangen dan het volk eten en werk te geven. Putin ging met de bezem door de organisaties en zat vergaderingen bij van de bedrijfsverenigingen. 

Maar niet alleen Putin is voor hen gevaarlijk. De elite heeft een gigantisch probleem en dat probleem zijn wij, nieuwsgierige mensen die hun werk beter uitvoeren dan de meeste mainstream journalisten. Wij hebben géén belangen in bedrijven, hoeven niet te schrijven wat deze of gene vindt. Wij schrijven wat wij waarnemen, checken en nog eens dubbelchecken. Daarnaast zijn wij in tegenstelling tot veel burgers wel op de hoogte van de recente geschiedenis. Weten wij welke rol bepaalde landen en elitaire groepen gespeeld hebben in de ellende van deze wereld de afgelopen honderden jaren. En hebben wij onze geschiedenis niet herschreven naar hun maatstaven.

Het einde van deze illustere club superrijken die door niets en niemand gestopt konden worden, blijkt wel mogelijk. Het moet alleen even doorsijpelen bij de burgers over de hele wereld hoe machtig ze werkelijk zijn. Wij zijn met miljarden, zij zijn met slechts enkele duizenden. (RP: dus laten wij het voorbeeld van Putin volgen!)

Lees hier het hele artikel: http://www.bovendien.com/laatste-nieuws/oekraine/is-vladimir-putin-gevaarlijk