De verwarde media negeert Trumps triompfen

Distracted media ignore Trump’s triumphs

Nu even terug naar het “heden”: de recente geschiedenis van de Media en institutionele “Trump demonserings” campagne door de ‘loony left’ democraten.

Vast staat dat de FBI-top (Comey en deputy Andy McGabe) actief politiek heeft bedreven om Trump te weren uit het Witte Huis. Om vervolgens hem op alle mogelijke manieren te dwarsbomen als door het volk gekozen president.

De FBI-top heeft tevens voorkomen dat kandidate Hillary C strafrechtelijk zou worden vervolgd wegens “gross negligence” met geheime documenten.

Sinds juli 2016 worden Trump en zijn naaste medewerkers onderzocht op banden/samenzwering met Poetin. Tot op heden is hiervoor geen spoor van bewijs gevonden!

Als er ergens sprake is van samenzwering met “de Russen” (FSB/Poetin) is het de DNC in samenwerking met Hillary’s campagneteam die opdracht gaven om een “smeer en laster dossier” over kandidaat Trump samen te stellen. Hiervoor werd een vm. MI 6 spion (Britse Buitenlandse Inlichtingendienst) ingehuurd, die zijn “oude vrienden” van de KGB verzocht om voor Trump belastende verhalen te verzamelen. Zoiets kun je wel overlaten aan de KGB! Dit dossier kwam er! Waarin hele wilde – en daarom weinig geloofwaardige – verhalen te lezen stonden, die gretig aftrek vonden bij president Trumps oppositie: de MSM en FBI voorop!

Ondertussen is Special Council Mueller zelf ernstig beschadigd.

Hij werd aangesteld omdat president Trump Directeur FBI Comey had ontslagen voor wat deze tijdens een press conference in de openbaarheid bracht over een gesprek met de President.

Leden van het door Mueller samengestelde onderzoeksteam blijken ware Trump-haters dan wel donateurs/medewerkers van Hillary’s campagne………… Niet echt onpartijdig dus.

Kan het onderzoek naar Trumps “samenzwering met Poetin” om deze redenen een boemerang effect krijgen voor de Democrats en speciaal Hillary? In theorie zou ik denken van wel.

Maar gegeven wat ik nu al sinds het aantreden van president Trump zie wat er zich in Amerika afspeelt onder de titel “Resistance”, plus nimmer aflatende anti-Trump mediacampagne, vermoed ik dat ook deze mogelijkheid in de theorie zal blijven steken….?

Iedere dag weten de MSM en in hun kielzog de NL media wel een negatief verhaal op te dissen over president Trump.

Die helaas ook weinig nalaat om de o zo ‘deskundige’, maar ook o zo bloeddorstige media die op wraak uit zijn (omdat ze in hun blote achterwerk zijn gezet door amateur-politicus Trump) telkens voedsel te geven om hun wraakgevoelens weer tot hysterische hoogten op te jagen.

Bekijk deze video:

http://video.foxnews.com/a6c46dc1-6313-41e0-93e5-e7704f65937a