Trump zegt wat het wéldenkende volk ter wereld denkt!

11 januari 2018:

Trump: “Waarom komen al die mensen uit klotelanden naar hier?”

Trump heeft met zijn uitlating weer op veel lange tenen van de Trumphaters en multicult-knuffelaars getrapt!

De Amerikaanse president Donald Trump heeft zich tijdens een gespannen vergadering met Republikeinse en Democratische senatoren denigrerend uitgelaten over een aantal Afrikaanse landen, Haïti en El Salvador. “Waarom komen al die mensen uit klotelanden (letterlijk: shithole countries) naar hier?”, zou de president volgens The Washington Post en persbureau AP gevraagd hebben. The Wall Street Journal bericht daarnaast dat Trump beweert dat hij “een goede relatie” heeft met Kim Jong-un, al weigert de president te zeggen of hij al ooit met de Noord-Koreaanse dictator gesproken heeft.

Trump zat deze namiddag lokale tijd samen met zes senatoren om er te luisteren naar een akkoord dat beide partijen hadden bereikt rond de immigratiehervorming. Zij stelden voor immigranten van een aantal Afrikaanse landen, Haïti en El Salvador opnieuw te beschermen in ruil voor geld voor de door Trump gewenste grensmuur met Mexico.Trump zat deze namiddag lokale tijd samen met zes senatoren om er te luisteren naar een akkoord dat beide partijen hadden bereikt rond de immigratiehervorming. Zij stelden voor immigranten van een aantal Afrikaanse landen, Haïti en El Salvador opnieuw te beschermen in ruil voor geld voor de door Trump gewenste grensmuur met Mexico.

Maar volgens verschillende media was de president allerminst tevreden met het voorstel dat op tafel lag en drong hij bij de senatoren aan met een nieuw voorstel op de proppen te komen. Op een bepaald punt zou Trump daarbij gevraagd hebben: “Waarom komen al die mensen uit ‘shithole countries’ naar hier?” en gezegd hebben dat de VS meer migranten van landen als Noorwegen zou moeten binnenhalen. Volgens twee aanwezigen waren de senatoren met verstomming geslagen door Trumps taalgebruik.

Het Witte Huis ontkende de woorden die Trump gebruikte niet in een officiële reactie, maar zei enkel dat Trump voorstander is van legale migratie van mensen die kunnen bijdragen aan de samenleving en de economie van de VS en zich kunnen assimileren “in onze geweldige natie”.

Afgelopen maandag hief de Amerikaanse regering nog het verblijfsrecht op van zowat 200.000 Salvadoranen die al minstens 17 jaar in de Verenigde Staten leven. Ze hadden een beschermd statuut gekregen na een reeks aardbevingen in 2001 in hun heimat El Salvador. Vorig jaar werden al gelijkaardige statuten voor onder meer Haïtianen, Nicaraguanen en Soedanezen geschrapt.

Cedric Richmond, de voorzitter van de organisatie van de Afro-Amerikaanse Congresleden, reageerde op Trumps uitspraak. Die is “bijkomend bewijs dat zijn Make America Great-agenda eigenlijk een Make America White Again (“Maak Amerika weer wit”)-agenda is”, luidde het.

RP: Ook hier wordt zoals in Europa (EU) weer met het beschuldigde “racisme-vingertje” gewezen! Maar deze “President with balls” zet wél zijn eigen volk op de eerste plaats! (Net als Putin en in tegenstelling tot de Europese machthebbers!)

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/trump-waarom-komen-al-die-mensen-uit-klotelanden-naar-hier~a73e284b

Lees ook dit: https://creepingsharia.wordpress.com/2018/01/12/muslim-population-explodes-in-us/