Deense expert: Met deze 10 stappen kunnen wij de islam stoppen

De Deense psycholoog en islamexpert Nicolai Sennels heeft eerder dit jaar 10 stappen opgesteld waarmee wij Europeanen de oprukkende islam in onze landen kunnen stoppen. Volgens Sennels is het enige wat onze samenleving nog kan redden van een gewisse ondergang het herinvoeren van nationale grenscontroles en het volledig stopzetten van de immigratie van moslims, want ‘de bittere ervaring is dat het onmogelijk is om de islamitische cultuur toereikend te integreren. De gevolgen zijn gigantische economische problemen en parallelsamenlevingen met extreem hoge criminaliteit -wat voedingsbodems zijn voor terroristen-, en de verspreiding van de Sharia ten koste van de seculiere wetten.’

In Sennels ogen is het domste wat we kunnen doen ons terugtrekken, hopend dat het allemaal vanzelf wel weer een keertje goedkomt. Dat is het recept voor onze ondergang. Ieder van ons moet naar onze eigen mogelijkheden iets doen, zijn of haar talenten inzetten om ons land en ons continent voor onze (klein)kinderen vrij, veilig en welvarend te houden.

Stap 1: Alle vormen van de Sharia moeten worden bestreden, gestopt en teruggedraaid

Stap 2: De bouw van moskeeën moet worden stopgezet

Stap 3: Ondersteun en gebruik de vrijheid van meningsuiting!

Stap 4: Stop de immigratie van moslims

Stap 5: Geef bezorgde burgers een stem en de ruimte

Stap 6: Doe een beroep op organisaties, partijen, kerken

Stap 7: Begin met bloggen – ieder dag (RP: al jarenlang hiermee begonnen)

Stap 8: Demonstraties

Stap 9: Schrijf commentaren en lezersbrieven, en blijf dit consequent doen (RP: zie stap 7)

Stap 10: Bescherm uw innerlijke zelf

Les van Tweede Wereldoorlog

Daarbij wil ik zelf wijzen op de ervaringen in de Tweede Wereldoorlog. Toen de Duitsers ons land al na enkele dagen op de knieën hadden gekregen (overigens niet militair, maar politiek), riepen de autoriteiten al heel snel op om mee te werken met de bezetter, omdat dit het beste zou zijn voor iedereen. Mensen werd ontraden zich te verzetten; de eerste verzetsgroepen werden zelfs verketterd en als gewelddadige verraders neergezet.

We weten echter hoe het is afgelopen. Na de Tweede Wereldoorlog waren de verzetsgroepen helden, en de gewillig met de Duitsers meewerken autoriteiten -en zeker ook de media!- de NSB’ers, de échte verraders. Zorg dus dat u aan de goede kant van de streep staat als de strijd tegen de islam gestreden is. Of is verloren, want dat kan ook nog, als wij massaal passief blijven, en de huidige politieke leiders ongestoord ons land naar de afgrond laten voeren.

Xander

klik hier om het hele artikel te lezen:  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/07/Deense-expert-Met-deze-10-stappen-kunnen-wij-de-islam-stoppen