DE RAZENDSNELLE ISLAMISERING VAN NEDERLAND!

Het topje van de islamitische ijsberg

Het toekomstbeeld van Nederland is niet prettig voor degenen die hopen dat de islam een godsdienst is die van voorbijgaande aard zal blijken te zijn. Het tegenovergestelde is zelfs waar, als je kijkt naar de demografische voorspellingen die weekblad Elsevier maakte.

Allereerst neemt de totale bevolking van Nederland toe: ons land zal 22 tot 30 miljoen inwoners tellen – een flink stuk meer dan de 17 miljoen Nederlanders die de wereld nu telt. Dat geldt zeker wanneer partijen als D66 en GroenLinks hun zin krijgen met hun beleid van ongelimiteerde open grenzen. Een groot deel van de twintig tot dertig miljoen landgenoten zal de islam beschouwen als hun godsdienst, zo berekende Elsevier verder:

Nederland, met al zijn anti-discriminatie wetten, is al een gescheiden samenleving. De grootste moskeeën van Europa staan in ons eigen groene, weelderige en waterrijke landschap. In het Rotterdamse Zuidplein theater is een compleet balkon gereserveerd voor moslim vrouwen. Nee, dit gebeurt niet in Pakistan of Saudi Arabië, maar in een stad van waar de Amerikaanse ‘founding fathers’ de oceaan overstaken naar het nieuwe continent. The Economist -bepaald geen anti-islamitisch magazine- noemde Rotterdam niet voor niets een ‘Eurabische nachtmerrie’.

Vanaf 2018: Bij een ‘onbegrensd’ beleid waarbij de immigratie meegroeit met de bevolkingsgroei in de herkomstlanden in Azië en Afrika, kan ook het aantal moslims in Nederland oplopen tot bijna een derde van de bevolking!

Xandernieuws

Dagelijkse standaard

Nóg zijn er Nederlanders, die hun ogen hiervoor sluiten en het lot van hun kinderen in de handen van de volksverraders leggen.