Waarom het systeem gaat instorten!

Het controlesysteem is een manifestatie van ons huidige tijdperk. Het kan niet overleven in het nieuwe tijdperk en is daarom gedoemd om in te storten. We bevinden ons nu in de overgang tussen deze twee tijdperken. Als het gordijn in dit proces wordt weggetrokken, staan ons een aantal schokkende dingen te wachten. De energetische veranderingen van verlichting en uitbreiding van bewustzijn gaat ook naar de duistere gebieden, de onderdrukkende controlestructuren en breekt ze af.

Het huidige controlesysteem, onze maatschappij kun je vergelijken met een dam die op instorten staat. De scheuren zijn al zichtbaar. Alles staat nog overeind en kan nog machtig en onbuigzaam lijken, maar als de scheuren eenmaal zichtbaar zijn kan de dam in een hele korte tijd breken. De vloedgolf aan veranderingen die dan gaat plaatsvinden zal heftig zijn.

Juist nu we vlak voor die doorbraak staan, zien we dat het controlesysteem dat de mensheid en het bewustzijn probeert te onderdrukken zich op een hoogtepunt bevindt. Dingen lijken steeds erger te worden. Aan de oppervlakte lijkt het erop dat de elite steeds meer en meer controle proberen te krijgen, maar in werkelijkheid is het een wanhopige poging om de controle die ze tot nu toe gehad hebben, vast te houden.

De elite is in paniek, want het feit dat ze zoveel machtsmiddelen nodig hebben om ons in bedwang te houden bewijst dat we anders heel snel zouden terugkeren naar onze natuurlijke staat. En zodra dat gebeurt hebben ze geen macht meer over ons.

Bovenstaande samenvatting is slechts een fractie van datgene dat David Icke vertelt in zijn presentatie. Zoals gebruikelijk deelt hij in een enorme versnelling enorm veel informatie, een soort waterval van inzichten en kennis. Omdat juist het besproken onderwerp zo actueel is raad ik iedereen aan om deze video zelf te bekijken en te beluisteren.

http://www.ellaster.nl/2016/07/31/david-icke-waarom-het-systeem-gaat-instorten/