VERBOD op Kerstversiering Haagse Markt!

Hoezo geen Islamisering?

13 december 2017

Verboden!

Dankzij D666 is de de ‘grootste markt van Europa’: de Haagse markt een zinkend schip, december moet een feestmaand zijn met saamhorigheid en gezelligheid maar in plaats daarvan morgen de standplaatshouders hun werkterrein deze maand NIET van Kerstversiering voorzien, ze zijn hier natuurlijk erg teleurgesteld over!

We hadden de kersthuisjes al besteld, maar we hebben alles moeten afzeggen. Ze willen gewoon geen kerstmarkt“, zei standplaatshouder Henriëtte van Beek in het radioprogramma Hou je Haags! op Den Haag FM. “Wij willen het dus wel. Het is gewoon een drama.” Van Beek stelt dat er een schrikbewind heerst op de Haagse Markt. “Als je al een scheet laat dan krijg een schorsing van een week. Als je er twee laat dan wordt je vergunning ingetrokken. Niemand durft meer iets te doen.”
De Gemeente Den Haag geeft dit als reactie: Het plan kon geen doorgang vinden omdat de vrije doorgang en veilige werkruimte voor hulpdiensten niet mogelijk was, maar dit lijkt absurd: ook op de meeste zelfs kleine markten is de sfeer WEL aanwezig: op de zogenaamde grootste Markt van Europa is nog geen kersttak te vinden en dan vindt de gemeente het maar raar dat het bezoekersaantal terugloopt. 

MAAR als je op vrijdag naar de Haagse Markt gaat hoor je WEL heel hard de oproep tot gebed vanuit de ‘el islam moskee‘ schuin tegenover de markt (en 3 kilometer verder NOG te horen): dat mag WEL maar kerstversiering NIET…OOK een PRO-ISLAMITISCHE STAAT-demonstratie schuin tegenover de Haagse Markt was gewoon toegestaan.

Het is dus ZEER ongeloofwaardig dat het verbod met de ‘hulpdiensten’ te maken heeft: in andere steden hebben ze daar ook geen last van. En je eigen kraam, en dus niet in de voetpaden, volhangen met (veilige) versiering daar heeft geen hulpdienst last van! Het is dus weer een smoesje lijkt het, om de cultuurverrijkers weer tevreden te houden. #WegMetOns dus.

https://liefdevoorhollandblog.wordpress.com/2017/12/13/haagsemarkt/