Schandalig: moslimgeleerde komt weg met zes jaar lange verkrachting 10-jarig stiefkind, want ‘dementie’

ZOALS EEN TERRORIST HIER EEN  “VERWARDE” MAN WORDT GENOEMD, WORDEN ISLAMITISCHE PEDOFIELEN “DEMENT” VERKLAARD!

Afgebeeld is niet de verdachte uit het verhaal. Bron: Screenshot Al Hayat TV.

Wil je in Nederland de pedofiele ransbak uithangen en daarmee wegkomen? Dat is heel simpel, zo leerde de rechtbank in Breda ons gisteren. Het enige wat je hoeft te doen is van islamitische afkomst te zijn en claimen dement te zijn. Dan laat de rechter je gewoon gaan.

Een 74-jarige islamgeleerde uit het Brabantse plaatsje Oudenbosch mocht gisteren fluitend de rechtszaal verlaten. Hij werd vervolgd voor het verkrachten van zijn 10-jarige stiefdochter, die hij stelselmatig misbruikte tussen 2010 en 2016 (!), waarbij het arme kind werd bedreigd met messen en zwaarden. Het ging er bruut aan toe voor het arme kind én haar moeder:

“Volgens het Openbaar Ministerie heeft de man zijn minderjarige stiefdochter op verschillende momenten tussen 2010 en 2016 en op diverse locaties misbruikt. Volgens de aanklacht heeft hij het kind geslagen en gestompt en met een vleesmes en een zwaard bedreigd.

Het meisje zou ook zwaar lichamelijk letsel zijn toegebracht, waaronder een dubbele liesbreuk en een gescheurde lip. Zijn inmiddels ex-echtgenote zou hij meermaals hebben gestompt en geslagen. En gedreigd hebben haar of haar kinderen dood te steken als zij niet met hem naar bed ging. Tegen het meisje of haar broertje zou hij onder meer gezegd hebben: ,,Als jullie niet meer komen, maak ik jullie/jullie moeder dood.”