MILJOENEN VOOR “VERWARDE” MENSEN…

verward

Verwarde personen
Na aanslagen wordt vaak de vraag gesteld of de daders terroristen, vrijheidsstrijders of ‘verwarde personen’ zijn. Het zijn labels die vergaande consequenties kunnen hebben.

Als er sprake is van geweld, dan is diegene gewoon een crimineel!
Karst Tates die op Koninginnedag in 2009 door de menigte reed en zichzelf en 7 anderen doodde werd direct na zijn daad een verwarde man genoemd. Dat geldt ook voor Tristan van der Vlis die 2 jaar later in een winkelcentrum in Alphen aan de Rijn 6 anderen en zichzelf doodde. Van der Vlis had niet alleen een schietvergunning en meerdere wapens, het was ook al langer bekend dat hij psychische problemen had en suïcidaal was.

Anders Breivik vermoordde in 2011 77 mensen in Noorwegen. In eerste instantie werd in de media gespeculeerd dat het om een moslimextremist ging. Toen bekend was dat Breivik de dader was, werd door sommige media nog gewacht met hem een terrorist te noemen, totdat kennis werd genomen van zijn manifest van zo’n 1.500 pagina’s dat tegen de islam en tegen links was gericht. Breivik werd uiteindelijk als terrorist veroordeeld.

Elliot Rodger, de jongen die vorig jaar 6 mensen doodde in Santa Barbara, motiveerde zijn moordpartij in video’s en een manifest. Zijn actie was gericht tegen de vrouwen die hem afwezen, en tegen alle vrouwen in het algemeen. Rodger werd ondanks zijn vrouwenhaat niet als terrorist, maar als een verwarde man beschouwd.

http://www.republiekallochtonie.nl/blog/feiten/terrorist-vrijheidsstrijder-of-verward.

https://dekanttekening.nl/opinie/terrorist-vrijheidsstrijder-verward/

En hier komt de aap uit de mouw! Dit is te gek voor woorden: Criminelen en terroristen worden niet alleen verdedigd maar ook nog beloond!

Lees hier: Twee miljoen voor zorg voor verwarde  mensen: 

https://www.parool.nl/amsterdam/twee-miljoen-voor-zorg-verwarde-mensen~a4541485/