Spionnen Rutte III zijn ook al gerekruteerd!

16 ministers en 20 assistenten, wie gaat dit betalen?

In het kielzog van het nieuwe kabinet trad ook een twintigtal politiek assistenten (PA) aan. De functie ontstond ergens in de jaren tachtig. Minister Elco Brinkman (CDA) van Cultuur had er ook een. Koos van der Steenhoven hielp Brinkman laveren toen die in 1985 weigerde de P.C. Hooft-prijs uit te reiken aan Hugo Brandt Corstius.

 Bron: Elsevierweekblad

Realpredictor:

Dit kabinet is bezig zich op voorhand aan alle kanten in te dekken. Maar wat mij het meeste stoort is dat zij de burgers met hun machtsvertoon denken te kunnen imponeren en te kunnen manipuleren!

 Wij worden namelijk geregeerd door een stel inhalige Megalomane politici, die dit land volledig naar de knoppen zullen helpen” (Voor degenen die het woord Megalomaan niet kennen: Megalomanie is in de psychologie de wetenschappelijke term voor Grootheidswaan!) Ook het laatste debat is hier een voorbeeld van! Het was een treurige vertoning! De denigrerende reacties van de kabinetsleden die net doen of zij het wiel hebben uitgevonden, zijn een bewijs dat zij ver naast hun schoenen lopen! Maar hun werkelijke doel is het beroven van de burgers, die voor alles moeten opdraaien!

Hier nog een zeer rake lezersreactie: (in dit opinieblog), “Het gaat om het spel en niet om de knikkers ( in dit geval zijn de knikkers Nederland en Nederlanders ). Wilders heeft weer 100% gelijk ! Baudet toonde zich een waardig politicus door niet op die kleuterpraat in te gaan !”

Lees ook deze artikelen: http://www.dagelijksestandaard.nl/tag/kabinet-rutte-iii/