Hoe cannabis in Nederland wordt tegen gehouden als kankermedicijn!

 Het verbieden van geneesmiddelen is volkerenmoord

Een opmerkelijke onthulling van Arno Hazekamp, cannabisonderzoeker aan de Universiteit Leiden en hoofd research bij Bedrocan. In een lang interview op Radio 1 vertelde Hazekamp op 29 juni over een Rotterdamse hoogleraar die niet ‘gelooft’ in medicinale cannabis, ook al remmen stoffen uit de plant de ontwikkeling van kankercellen.

Hazekamp is farmaceutisch onderzoeker aan de Universiteit Leiden, waar hij promoveerde op het medicinaal gebruik van cannabis. Tegenwoordig is hij hoofd research bij Bedrocan, de enige legale cannabiskwekerij van ons land, die medicinale cannabis levert aan apotheken in Nederland en een aantal landen in en buiten Europa.

Hazekamp was te gast bij het programma Casa Luna, gepresenteerd door Frank Dumosch en uitgezonden tussen middernacht en twee uur ‘s nachts. Het gesprek laat mooi zien hoe de spookverhalen over cannabis in de media hebben geleid tot een self fulfilling prohecy die door diezelfde media steeds weer wordt herhaald.

Het meest explosieve gedeelte van het gesprek zit aan het einde. Hieronder een letterlijk transcript van deze passage. Klik hier om het hele interview terug te luisteren. (klik op de pijlen rechts)

https://www.nporadio1.nl/casa-luna/onderwerpen/30114-medicinale-cannabis-werkt-het-taboe-is-groot-onderzoeker-arno-hazekamp

HET BESTE EN GOEDKOOPSTE GENEESMIDDEL IS VERBODEN!
WIETOLIE BIJ KANKER EN ANDERE ZIEKTES!
Canabis is door de wet benoemd als Drugs en dus verboden! Dit heeft slechts 1 oorzaak! Canabis is een geneesmiddel voor heel veel ziektes/aandoeningen! Dit wondermedicijn kan door iedereen kostenloos worden gekweekt!

EN DIT IS WAT DE AANDEELHOUDERS/ MULTINATIONALS VAN O.A. DE FARMACEUTISCHE INDUSTRIE ABSOLUUT NIET WILLEN!
Vandaar dat men onder dwang van de Aandeelhouders van de Farmaceutische industrie, dit medicijn als VERBODEN heeft verklaard! Ze willen GEEN Run for the cure!
De Canadees Rick Simpson claimt in de internetfilm ‘Run from the Cure’, honderden mensen van kanker en allerlei andere ziekten genezen te hebben met pure wietolie. Omdat commerciële cannabis vooral THC en maar weinig CBD bevat was het advies van Rick om tegen kanker 60 gram in 90 dagen te nemen.

Wiet heeft namelijk minder ernstige bijwerkingen dan sommige medicijnen. Wiet is een veilige pijnstiller. Het werkt goed terwijl de bijwerkingen binnen de perken blijven. Een van de bij-effecten kan zijn dat je beter slaapt.

Marihuana heeft medicinale effecten. Koningin Victoria van Engeland is een beroemd cannabisgebruikster. Ze krijgt wiet op recept van haar dokter. Het werkt goed als pijnbestrijdingsmiddel. Daar werken chemische pijnstillers ook goed tegen, maar mensen met chronische pijnen moeten dan heel veel pijnstillers slikken. Er zijn geen pijnstillers op de markt zonder schadelijke bijeffecten. Dus als je dagelijks een pijnbestrijdingsmiddel nodig hebt, bieden de producten van de farmaceutische industrie geen uitkomst.

RP: met andere woorden : onze (kapitalistische) machthebbers hebben een wet opgesteld, die miljoenen patiënten onthoudt van genezing! Dit is pure volksmoord!

Diverse Bronnen:
https://www.voc-nederland.org/2011/07/hoe-cannabis-in-nederland-wordt-tegen-gehouden-als-kankermedicijn/

https://www.cnnbs.nl/studie-cannabis-helpt-tegen-schadelijke-medicijnverslaving/

http://pgmcg.nl/medicinale-cannabis-en-fibromyalgie/