De Multiculturele Verloedering!

Hier ook zo’n  “Cultuurpareltje” 

Dus niet de “Verrijking”, van onze cultuur, maar de Letterlijke Verrijking van de Allochtone “Cultuurpareltjes”, oftewel de Criminele Parasieten!

Tussen chips, cornflakes en oreo’s lag 130.000 euro verborgen!

Kort nadat in Bos en Lommer politieauto’s in brand waren gestoken, stuitte de politie op een auto.  In de auto bleek dure merkkleding te liggen, met de prijskaartjes er nog aan. In de boodschappentassen zat bovendien veel geld. Verstopt in pakken cornflakes, een rol Oreo’s en een dichtgeplakte zak chips vond de politie stapels cash – 130.000 euro. De gezochte, ene Benhadi, had ruim 6000 euro op zak. 

Toen agenten in een onopvallende auto arriveerden, herkenden zij de jongens als leden van de groep die in de buurt voor problemen zorgt. Leden van die groep staan geregistreerd in de Top 600 voor jonge veelplegers, of komen in beeld voor heel serieuze geweldsmisdrijven.

De agenten herkenden een van de mannen als Ali Benhadi (25), een telg uit een in de buurt beruchte familie.  Benhadi ontsnapte in 2015 uit een psychiatrische kliniek, waarna zijn naam en foto landelijk werden verspreid. Hij zat vast voor het voorbereiden van een overval op een juwelier. Hij werd uiteindelijk gepakt in Spanje

Een broer zit een levenslange celstraf uit voor de liquidaties in de Staatslieden buurt. Terwijl hij in de boeien zat, zou Benhadi tegen een omstander hebben gezegd dat ‘hij weg moest gaan en de anderen moest halen.‘ Daarop ontstond een toeloop van mannen uit de buurt, onder wie ook jongens die eerder rond de Golf waren gezien. In de auto bleek dure merkkleding te liggen, met prijskaartjes er nog aan.
Toen een aantal van hen er op scooters vandoor ging, probeerden agenten tijdens de achtervolging door West vanuit hun auto de mannen met pepperspray tot stoppen te dwingen – wat uiteindelijk lukte

Eén van de arrestanten, de 20-jarige Faizal L., had de Golf vier dagen eerder gehuurd – in Antwerpen. Op het huurcontract stond expliciet dat de wagen ook in Marokko mocht worden gebruikt. Volgens L. zou de auto worden gebruikt voor een vakantie in Spanje. Van het geld zei hij niets af te weten, al had hij ruim 3000 euro bij zich.

En kijk hoe deze ‘cultuurpareltjes‘ hier worden verdedigd en gepamperd:
Justitie vervolgt Benhadi en L. voor heling en witwassen. Raadsman Menno van Gaalen, die Ali Benhadi bijstaat zei: “Mijn cliënt heeft niets met het geld te maken en wist daar ook niets van. Het is niet bij hem aangetroffen.” Joseph van Appia, advocaat van Faizal L, wil in aanloop naar de zitting niet reageren.

https://www.parool.nl/amsterdam/tussen-chips-cornflakes-en-oreo-s-lag-130-000-euro-verborgen~a4522857/

RP: En NIEMAND hier protesteert tegen de verloedering van Nederland!