Nederlandse student om niets aangevallen en neergeknald door ‘drie licht getinte mannen’

EN NOG STEEDS GELOVEN ZE HIER IN DE MULTICULTURELE “VERRIJKING”!

Een 21-jarige Groningse student is om niets neergeschoten en voor de rest van zijn leven verlamd aan zijn onderlichaam. De student werd afgelopen zaterdagavond lastiggevallen door drie licht getinte mannen die hem aanspraken terwijl hij op de fiets voorbij reed op de Korreweg. Kort daarna werd hij aangevallen en beschoten waarna hij het op het vluchten zette en nogmaals werd beschoten en in zijn rug werd geraakt.

Uit beleefdheid gestopt

Het slachtoffer werkte die zaterdagavond in de bioscoop en ging daarna voor een gezellige avond de stad in met zijn vrienden. Het was vijf uur in de ochtend toen hij alleen naar huis fietste. Toen hij ter hoogte van het Bernoulliplein de mannen passeerde werd hem gevraagd of hij ‘iets wilde drinken’. Hij kende de mannen niet maar stopte toch uit beleefdheid. Hij vertelde dat hij niets hoefde.

,Niemand begrijpt eigenlijk wat er daarna gebeurde: de mannen gingen om hem heen staan, hij werd aangevallen en hij hoorde ineens een knal. Dat bleek een schot. De student was toen al geraakt. Hij kon nog wegrennen, maar is tijdens zijn vlucht nog een paar keer beschoten. Hij werd onder meer geraakt in zijn rug, waardoor hij nu verlamd is.”

Een getuige die niet met naam genoemd wil worden hoorde vier schoten, snel achtereen, en zag dat de schutter snel wegrende en achter het stuur kroop van de Mazda. ,,Het slachtoffer is nog zo’n twaalf meter voortgestrompeld. Bij een verkeersbord zakte hij in elkaar. Hij was nog wel bij bewustzijn, sprak verstaanbaar, maar was overduidelijk in shock. Hij had veel bloed over zijn keel stromen.”

Terwijl het slachtoffer geopereerd werd schoot de politie onmiddellijk in actie en voerde sporenonderzoek uit op de Korreweg. Gelukkig waren er getuigen waardoor een 19-jarige man uit Groningen kon worden aangehouden.

https://mondiaalnieuws.com/nederlandse-student-slachtoffer/