DENK: Nederland moet dokken voor slavernijverleden.

 The Dutch comedy Club

Goedemorgen loonslaven, werklozen, arbeidsongeschikten, verlofdagen-opnemers en de rest!
DENK is boos. Op Nederland welteverstaan. De fractie, die momenteel vijf dagen lang vrijwillig in Suriname verblijft, stelt dat Nederland onvoldoende spijt heeft betuigd voor het slavernijverleden (gaan we weer).

Zoals u dat vaak ziet bij discriminatie/racisme-roeptoetertjes, is keiharde cash een legitiem middel om alle problemen op te lossen. Voor het juiste bedrag is er opeens niets meer aan de hand. De partij zegt het niet letterlijk, maar daar komt het natuurlijk wel op neer. Weet u, weten wij, weet iedereen.

In Suriname zijn er blijkbaar niet voldoende liquide middelen voorhanden om cultureel ergfoed van een nieuw likje verf te voorzien. Ha! Komt dat even goed uit. Gladys Albitrouw, nummer vier op de lijst van DENK, vindt dat Nederland een begin kan maken met het inlossen van haar morele schuld door te betalen voor herstelwerkzaamheden.

Het is overigens niet alleen het slaverijverleden waar DENK-leider Tunahan Kuzu dagelijks mee onder zijn ziel loopt. Kuzu: “Wij zien de relatie tussen landen als die tussen broers. Maar de regering hier voelt de houding van Nederland als een vader die zijn zoon toespreekt.”

https://www.powned.tv/artikel/denk-nederland-moet-dokken-voor-slavernijverl 

Zij hebben schijnbaar nooit gelezen dat de Islam de grootste slavendrijver ter wereld is!