Hoezo Nederland niet geïslamiseerd?

Haagse Thomaskerk wordt binnenkort een moskee !

Wordt dit het gezicht van Nederland?

Snoeiharde Kamervragen van Wilders na omkatten Haagse kerk naar moskee: “Waarom wilt u Nederland zo graag omvolken?”

Geert Wilders is laaiend nu bekend is geworden dat de Thomaskerk in Den Haag zal worden verbouwd tot moskee. Een Pakistaanse islamitische organisatie tikte het gebouw op de kop en zal er een islamitisch gebedshuis vestigen. PVV-leider Wilders acht dit een voorbeeld van “omvolking” en geeft de schuld daarvan aan de Nederlandse regering.

Ondanks dat de gemeenteraad en de landelijke regering niet waren betrokken bij de aankoop, houdt de politieke voorman van de PVV ze wel verantwoordelijk voor de eigendomsoverdracht. Hij vindt dat ze hun taak hebben verwaterd, zo laat hij blijken in Kamervragen die hij samen met fractiegenoot Machiel de Graaf vandaag wereldkundig maakte:

Uit de vragen valt op te maken dat de PVV-voorman vindt dat de Gemeente Den Haag een stokje had moeten steken voor de aankoop van het pand, aangezien het niet hun taak zou zijn om “de islam te faciliteren”. Volgens de PVV’er heeft de lokale overheid bovendien Lahore ‘gewezen’ op het leegstaande pand, en dat had niet gemoeten: volgens Wilders leidt dit beleid ertoe dat er op den duur geen kerken meer zullen zijn in ons land. Alleen nog maar moskeeën.

Bron: http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/09/snoeiharde-kamervragen-van-wilders-na-omkatten-haagse-kerk-naar-moskee-waarom-wilt-u-nederland-zo-graag-omvolken/