WAARSCHUWING! Migranten zijn Een tijdbom onder samenleving

tijdbom

Tijdbom

Top-psychiater op tv: Migranten zijn niet te integreren en een tijdbom onder samenleving! “Het is naïef en gevaarlijk te denken dat migranten die gewend zijn aan geweld zich heel anders kunnen gaan gedragen.
Officiële verklaringen na terreuraanslagen dat ‘wij niet bang zijn’ slechts holle woorden’” – “Zorgen volk over immigratie worden niet serieus genomen” – “Integratiecursussen zijn ‘naïef’ en zullen neiging tot ‘waanzinnig geweld’ niet wegnemen.”

De Duitse top-psychiater Christian Dogs heeft in een talkshow van de publieke zender ZDF zowaar een kritisch geluid mogen laten horen over Berlijns ‘4M’ programma (‘Merkel´s Massa Moslim Migratie’). Volgens hem is de huidige politiek naïef door te denken dat de migranten te integreren zijn en waarschuwt hij dat zij met hun ‘enorme geweldpotentieel’ als een ‘tijdbom onder de samenleving’ worden gelegd. Ook klopt het volgens hem van geen kant dat mensen met een kritisch geluid gelijk als extreemrechts en ziek worden weggezet, omdat niet zij, maar bondskanselier Merkel zelf gebruikmaakt van het zaaien van angst om haar politieke doelstellingen door te drukken.

Door: “Xander”

https://ejbron.wordpress.com/2017/09/30/top-psychiater-op-tv-migranten-zijn-niet-te-integreren-en-tijdbom-onder-samenleving/

RP: Hier hebben wij geen psychiater voor nodig! Wij worden dagelijks met de neus op de feiten gedrukt!