Nederland luilekkerland: aantal mensen in bijstand neemt razendsnel toe door bankzittende asielzoekers

Wilders: Nederland is de pinautomaat van de allochtonen!

Alleen voor Allochtonen!

Terwijl bejaarde Nederlanders in hun broek moeten poepen omdat ze maar drie keer per dag naar de WC mogen door bezuinigingen in de zorg krijgen asielzoekers massaal gratis en voor niets een bijstandsuitkering van het kabinet.
Vorig jaar kregen 467.000 personen een bijstandsuitkering. Dat waren er 18.000 meer dan een jaar eerder. Per saldo is alleen het aantal bijstandsontvangers met een niet-westerse achtergrond toegenomen. Bij mensen met een Nederlandse of westerse achtergrond was juist sprake van een daling.

Nederland Luilekkerland

Natuurlijk zal het niemand verbazen dat veel van die professionele bankzitters ‘asielzoekers’ zijn (of eigenlijk: buitenlandse avonturiers die begrijpen dat ze in Nederland bakken met geld kunnen krijgen van het kabinet Rutte II). Als we geen last hadden van massa-immigratie van kansarme nepasielzoekers zou het aantal bijstandstrekkers juist zijn afgenomen; gewone Nederlanders willen namelijk maar wat graag aan de slag.

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/02/nederland-luilekkerland-aantal-mensen-in-bijstand-neemt-razendsnel-toe-door-bankzittende-asielzoekers/

Dat blijkt uit nieuwe cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS):