Knettergekke zelf-islamiserende hoogleraar: ‘Nederland moet onderdelen van de sharia in het wetboek zetten!’

De gestoorde Sharia wetgeving

De sharia is zo slecht nog niet, aldus hoogleraar islamitisch familierecht Susan Rutten die vanuit Maastricht betoogt dat Nederland best wel onderdelen van de streng-islamitische wetgeving kan en mag implementeren. Dat kan een mooie “handreiking aan een bevolkingsgroep voor wie dit heel belangrijk is” zijn. Uh, pardon?!

Het wordt tijd een handreiking te doen aan een bevolkingsgroep die zich momenteel kennelijk miskent voelt door de Nederlandse huwelijkswetgeving. De bevolkingsgroep? Radicale moslims. En die handreiking? Delen van de sharia invoeren. Ja, echt. Zo betoogt de Maastrichtse hoogleraar Susan Rutten vandaag in het NRC:
„Het islamitisch recht staat de laatste jaren in een negatief daglicht”, constateert Rutten. „Politici roepen: ‘Geen sharia in Nederland.’ In werkelijkheid zijn lang niet alle regels en praktijken uit het islamitisch familierecht verwerpelijk. Voor onderdelen die passen binnen onze rechtsstaat zou de wetgever meer ruimte kunnen bieden als hiermee problemen worden opgelost.”

RP: Zolang er dit soort compleet verwarde hooggeplaatste personen en beleidsmakers dit land regeren, gaan wij met z’n allen naar de bliksem!

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/04/knettergekke-zelf-islamiserende-hoogleraar-nederland-moet-onderdelen-van-de-sharia-in-het-wetboek-zetten/