Inteelt in de islam: Meer dan 70% van de moslims zijn het product van incest!

Gevolgen van incest bij molims

Het zou niet verrassend moeten zijn dat aan de betamelijkheid van het islamitisch ethisch systeem in zowel het verre verleden als de hedendaagse tijd zwaar getwijfeld kan worden. Volgens een artikel in het Journal of Child Sexual Abuse, was de praktijk van het vermoorden van vrouwen om de eer van de familie te redden tot een paar jaar geleden bijna een totale legitimiteit in Palestina, een van de meest homogene moslimlanden in de wereld. Als men dit in overweging neemt naast de alarmerende opkomst van het islamitische terrorisme in Europa gecentreerd rondom Duitsland, en de radicalisering van Europese moslims, kan de islam terecht onder het nauwkeurig onderzoekend oog van het publiek gebracht worden.

Het Deense dagblad Jyllands-Posten onthulde in 2009 informatie over het verbazingwekkende aantal sterfgevallen, lichamelijke misvormingen en diverse psychische aandoeningen, veroorzaakt door het altijd bedreigende en incest-rijke habitat in de moslimwereld, en concludeert dat Turkse en Somalische vrouwen tijdens de bevalling twee keer zoveel complicaties ervaren. Bijna 70% van de Pakistani’s zijn het product van inteelt in de islam, vooral door de moslimse traditie om door middel van onderhandse akkoorden met neven of nichten te trouwen. De BBC heeft ook een studie gepubliceerd, waaruit bleek dat ongeveer 55% van de Pakistaanse immigranten in Groot-Brittannië met een eerste graad (volle) nicht of neef zijn getrouwd en dat Pakistaanse-Britten “minstens 13 keer grotere kans hebben dan de algemene bevolking om kinderen met recessieve genetische aandoeningen te krijgen.”

Dus, met deze koude harde statistieken voor onze ogen en de enigszins schokkende informatie over de prominentie van inteelt in de islam, moeten we vragen, waarom? Waarom is incest zo’n geïntegreerd kenmerk van de islam?
Volgens de Bengaalse ex-moslim en essayist Abul Kaseem is het product van het ongebreidelde fenomeen van inteelt in de islam te wijten aan verschillende dingen, en twee in het bijzonder: 1) interpretaties van de koran die een moslimman toestaat om te trouwen en gemeenschap te hebben met zijn dochter die in een echtverbintenis geboren is (meestal 8 of 9 jaar oud) en 2) de populaire en algemeen aanvaarde praktijk van een nicht en neef huwelijken, die door de profeet Mohammed zelf werd geïnitieerd, die behalve zijn huwelijk schandalige relaties had met zijn nichten (Tirmidhi 5.3214).

Artikel overgenomen van Fenixx