Nieuw kabinet van de pot gerukt!

Het kabinet RutteIII

– Rutte III komt eraan en het wordt dus in alle opzichten een links, eurofiel kabinet.
– Het nieuwe kabinet zal zich met huid en haar moeten uitleveren aan Brussel en diens immigratiebeleid.
– Nederland kan zijn borst natmaken. De komende vier jaar worden verschrikkelijk. En dat komt allemaal doordat Rutte en Sybrand Buma een rechtse coalitie vanaf dag één hebben uitgesloten!
– Nederland wordt naar de rand van de afgrond gebracht, maar hé, jullie mogen wél plaatsnemen in het kabinet. (Cool he?)

DDS.

– De winstbelasting voor grote bedrijven daalt al jaren. Maar de kleine zelfstandige ondernemers en de burgers moeten juist méér belasting betalen. Het moet toch ergens vandaan komen!
– De terroristendreiging wordt steeds groter en de veiligheid van de burgers staat dankzij het kabinetsbeleid in de gevarenzone.
– Er dreigt weer een tsunami van immigranten, dit keer uit Afrikaanse landen, binnen te komen. Over de enorme kosten hiervan wordt niet gerept!

En waar maakt dit nieuwe kabinet zich druk over? “Nederlandse identiteit moet op de agenda”

In het regeerakkoord staat dat middelbare scholieren ten minste één keer het Rijksmuseum moeten bezoeken. Dat meldt De Telegraaf. Ook moeten scholieren een keer langs in het Tweede Kamergebouw in Den Haag. Dit plan is door formerende partijen VVD, CDA, D66 en ChristenUnie bedacht zodat kinderen meer binding krijgen met de Nederlandse cultuur. In augustus lekte al uit dat scholen hun leerlingen het Wilhelmus moeten leren. De kleinburgerlijkheid straalt er van af maar tja, dit vindt het nieuwe kabinet dus zeer belangrijk!!

Dreigende gevaren, zoals islamisering (een volksuitwisseling), terrorisme en de hiermee gepaard gaande cultuurovername, worden gebagatelliseerd.  Dit linkse kleinburgerlijke elite Kabinet vindt het essentieel dat de kinderen het Wilhelmus leren; ze kunnen beter een nieuw lied maken “May God save our people“.  Dit kabinet zal dus geen nieuw positief beleid voeren maar ons alleen dichter bij de afgrond brengen. Het is dus, zoals gezegd, volkomen van de pot gerukt!

door: Warner 26-9-2017

rutte.poster