EU wil vijftig duizend Afrikanen naar Europa laten komen!

De Europese Commissie wil dat de EU-landen de komende twee jaar vijftigduizend vluchtelingen (topje van de ijsberg) opnemen uit Afrika en het Midden-Oosten. Deze ‘legale’ migratie moet zgn. de mensensmokkelaars de wind uit de zeilen nemen.

Dit is slechts het topje van de ijsberg!

Nogmaals: dit aantal betreft dus GEEN VLUCHTELINGEN, volgens welke erkende definitie dan ook. De vluchtelingenafspraken en -beleid zijn hier dus niet van toepassing. . De EU “vraagt” nu dus om vrijwillige islamisering, omvolking van Europa, precies zoals het Kalergiplan beschrijft

En het hier besproken idee is ook geen nieuw idee, Timmermans probeert nu al een tijd lang migranten te importeren per gratis (op uw kosten) vliegtuig. Terwijl het dagelijks terrorisme, de ontelbare verkrachtingen, ruime haat en harde geweldplegingen tot op ongekend hoog niveau groeien in Europa, verhoogt de EU de druk nu nog eens verder op de lidstaten om toch vooral meer (criminele) immigranten op te nemen. En denk maar niet dat u inspraak krijgt over dit EU-idee, geniet van al die “inspraak” zo lang het nog duurt.

En het blijft ook niet bij dit aantal, want met elke migrant komt het hele gezin er nog achterna. Duitsland gaf gister nog aan 400.000 migranten extra binnen te willen halen via gezinshereniging. Dat gaat uiteraard ook gelden voor deze Afrikanen. En hierna deze begint de EU uiteraard al direct te plannen voor de volgende lading.. Ze willen er immers minstens 60 miljoen binnenhalen. U weet dat de EU ook al zelfstandig huizen opkoopt in Europa (op uw kosten uiteraard) om zo op eigen initiatief meer “immigranten” te kunnen huisvesten in Europa?

De voorwendselen over al die arme oorlogsvluchtelingen die we in Europa zouden moeten opvangen gaan nu volledig het raam uit. De EU geeft aan nog veel meer “migranten” binnen te willen halen: de EU gaat nu vele tienduizenden Nieuwe Europeanen ophalen uit Afrika, per vliegtuig. De EU is bezig een volksverhuizing te organiseren.

De Europese Commissie heeft 377 miljoen euro uit het omvolkingsfonds vrijgemaakt voor een unilateraal cultureel uitwisselingsprogramma voor 38.000 Afrikaanse migranten. Da’s 10.000 euro per migrant!
In een interview met het Duitse dagblad Die Welt zegt Tajani dat terrorisme en migratie de belangrijkste uitdagingen zijn voor de Europese Unie (EU).

Dit is een écht voornemen van de EU: volksverhuizingen, omvolking van uw eigen land, het slopen van uw eigen samenleving, betaald met uw eigen geld. En het past precies in hun plannen, en betreft de verdere uitwerking van eerder gepresenteerde wensen. De EU pleegt een aanslag op het Europa zoals we dat kennen.

Criminele Afrikanen:
Hier een paar bijkomende feiten:

Terwijl de Zuid-Afrikaanse regering ondanks een wereldwijd in het oog lopend criminaliteitscijfer geringe verbeteringen van de misdaadstatistiek viert, escaleert de veiligheidssituatie in het land steeds meer. De laatste statistiek toonde jaarlijks 2,1 miljoen delicten en gaf bijvoorbeeld 31,9 moorden per 100.000 inwoners aan, terwijl het wereldwijde gemiddelde bij ongeveer 7 ligt. Gelijksoortige cijfers worden bij verkrachting, inbraken, toebrengen van lichamelijk letsel behaald. Het “grijze” getal wordt door waarnemers vele malen hoger ingeschat.

De doodstraf voor moordenaars werd in Afrika afgeschaft; meer dan 100.000 zware misdadigers werden vrijgelaten, alsof ze plotseling ongevaarlijke personen waren geworden. (RP: deze zullen dus naar Europa worden gestuurd, dan is Afrika van ze af!)

Bronnen: https://langleveeuropa.nl/2017/08/eu-gaat-nu-zelfs-afrikanen-ophalen-per-vliegtuig/

Elsevier

 LET OP! De gelande bevolkingsuitwisseling van Europa gaat nu in sneltreinvaart!