TRUMP DREIGT NOORD KOREA TE VERNIETIGEN!

De Amerikaanse president Trump heeft vandaag tijdens zijn toespraak bij de Verenigde Naties gedreigd om Noord-Korea ‘volledig te vernietigen’. Hij noemde de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un daarnaast een ‘rocket man’ met een suïcidale missie.

Ten overstaan van de Verenigde Naties heeft president Trump andermaal uitgehaald naar Noord-Korea. Zo noemde hij het regime ‘een groep criminelen’, sprak hij over het opleggen van nieuwe sancties en dreigde zelfs om het land ‘volledig te vernietigen’. Daarnaast riep hij andere landen op om het regime in Pyongyang te isoleren tot het zijn ‘vijandige’ gedrag staakt.

De harde taal van Trump komt niet als donderslag bij heldere hemel. De afgelopen tijd lopen de spanningen tussen de Verenigde Staten en de Koreaanse dictatuur steeds verder op. Noord-Korea testte afgelopen tijd naar eigen zeggen een waterstofbom, die op een langeafstandsraket geplaatst zou kunnen worden.

Zie hier de video: 

https://www.ad.nl/buitenland/trump-klaar-om-noord-korea-volledig-te-vernietigen~ab2a84a2/

Zie ook deze video: zo gevaarlijk is Noord Korea: 

Al die domme Anti Trump Kuddedieren kennen de geschiedenis van hun eigen land niet eens. Het zijn net papegaaien die iedereen napraten!

Tenminste 1 man die het lef heeft om de oorlogszuchtige Koreanen aan te pakken. Of hebben jullie allemaal al vergeten dat de Koreanen onze Nederlandse mannen en vrouwen in onze Koloniale landen in hun krijgsgevangen kampen hebben gemarteld en vermoord?
Leve Trump, The only LEADER with GUTS!